بيندازد كه نگويند نماز مىخواند. نمازش باطل است.
(مسأله 1111) اگر در نماز سهوا بين حرفها يا كلمات فاصله بيندازد و فاصله بقدرى نباشد كه صورت نماز از بين برود، چنانچه مشغول ركن بعد نشده بأشد بايد آن حرفها يا كلمات را بطور معمول بخواند، و اگر چيزى بعد از آن خوانده است لازم است تكرار نمايد و اگر مشغول ركن بعد شده بأشد، نمازش صحيح است.
(مسأله 1112) طول دادن ركوع و سجود و خواندن سورههاى بزرگ موالات را به هم نمىزند.
قنوت (مسأله 1113) در تمام نمازهاى واجب و مستحب، پيش از ركوع ركعت دوم مستحب است قنوت بخواند، و در نماز وتر با آن كه يك ركعت مىباشد، خواندن قنوت پيش از ركوع مستحب است، و نماز آيات پنج قنوت، و نماز عيد فطر و قربان در ركعت أول پنج قنوت و در ركعت دوم چهار قنوت دارد.
(مسأله 1114) مستحب است در قنوت دستها را مقابل صورت و كف آنها را رو به آسمان و پهلوى هم نگهدارد، و غير از شست، انگشتان ديگر را به هم بچسباند و به كف دستها نگاه كند.
(مسأله 1115) در قنوت هر ذكرى بگويد، اگر چه يك " سبحان الله " بأشد، كافيست. و بهتر است بگويد: " لا إله الا الله الحليم الكريم، لا إله الا الله العلى العظيم، سبحان الله رب السماوات السبع، و رب الأرضين السبع، و ما فيهن و ما بينهن و رب العرش العظيم، والحمد لله رب العالمين ".
(مسأله 1116) مستحب است انسان قنوت را بلند بخواند، ولى براى كسى كه نماز را به جماعت مىخواند، اگر امام جماعت صداى أو را بشنود بلند خواندن قنوت مستحب نيست.