ش، ص، ض، ط، ظ، ل، ن) ادغام نمود مانند الرحمن، و احتياط لازم آنست كه نون ساكن و تنوين را در حروف يرملون (ى، ر، م، ل، و، ن) ادغام نمود.
(مسأله 1000) در ركعت سوم و چهارم نماز مىتواند فقط يك حمد بخواند، يا يك مرتبه تسبيحات أربعة بگويد: يعنى يك مرتبه بگويد: " سبحان الله والحمد لله ولا إله الا الله والله أكبر " و مىتواند در يك ركعت حمد و در ركعت ديگر تسبيحات بگويد، و در نماز فرادى بهتر است در هر دو ركعت تسبيحات بخواند. و براى مأموم در نمازهاى جهريه أحوط لزومي اختيار تسبيحات است.
(مسأله 1001) در تنگى وقت بايد تسبيحات أربعة را يك مرتبه بگويد.
(مسأله 1002) بر مرد و زن واجب است كه در ركعت سوم و چهارم نماز، حمد يا تسبيحات را آهسته بخوانند.
(مسأله 1003) اگر در ركعت سوم و چهارم حمد بخواند، بنابر احتياط واجب بايد بسم الله آن را هم آهسته بگويد.
(مسأله 1004) كسى كه نمىتواند تسبيحات را ياد بگيرد يا درست بخواند بايد در ركعت سوم و چهارم حمد بخواند.
(مسأله 1005) اگر در دو ركعت أول نماز به خيال أين كه دو ركعت آخر است تسبيحات بگويد، چنانچه پيش از ركوع بفهمد، بايد حمد و سوره را بخواند و اگر در ركوع يا بعد از ركوع بفهمد، نمازش صحيح است.
(مسأله 1006) اگر در دو ركعت آخر نماز به خيال أين كه در دو ركعت أول است حمد بخواند، يا در دو ركعت أول نماز به گمان أين كه در دو ركعت آخر است حمد بخواند، چه پيش از ركوع بفهمد چه بعد از آن نمازش صحيح است.
(مسأله 1007) اگر در ركعت سوم يا چهارم مىخواست حمد بخواند تسبيحات به زبانش آمد، يا مىخواست تسبيحات بخواند حمد به زبانش آمد بايد آن را رها كند و دوباره حمد يا تسبيحات را بخواند، ولى اگر عادتش خواندن چيزى بوده كه به زبانش آمده، مىتواند همان را تمام كند و نمازش صحيح است.