بالاتر از مچ را هم مسح نمايد، ولى مسح بين انگشتان لازم نيست.
(مسأله 704) پيشانى و پشت دستها را بنابر احتياط بايد از بالا به پائين مسح نمايد، و كارهاى آن را بايد پشت سر هم بجا آورد، و اگر بين آنها بقدرى فاصله دهد، كه نگويند تيمم مىكند باطل است.
(مسأله 705) در موقع نيت بايد معين كند كه تيمم أو بدل از غسل است، يا بدل از وضو، و اگر بدل از غسل بأشد بايد آن غسل را معين نمايد، و چنانچه يك تيمم بر أو واجب بأشد و قصد نمايد كه وظيفه فعلى خود را انجام دهد، اگر چه در تشخيص اشتباه كند تيممش صحيح است.
(مسأله 706) در تيمم بنابر احتياط استحبابي بايد پيشانى و كف دستها و پشت دستها در صورت تمكن پاك بأشد.
(مسأله 707) انسان بايد براى تيمم انگشتر را از دست بيرون آورد و اگر در پيشانى يا پشت دستها يا در كف دستها مانعى بأشد، مثلا چيزى به آنها چسبيده بأشد بايد بر طرف نمايد.
(مسأله 708) اگر پيشانى يا پشت دست يا كف دست كسى زخم است، و پارچه يا چيز ديگرى را كه بر آن بسته نمىتواند باز كند، أظهر أين است كه أين شخص در حكم فاقد الطهورين است و قضاى نماز را بعد از بر طرف شدن عذر بايد بجا آورد گرچه احتياط مستحب آن است كه با تيمم جبيره أي نيز نماز را در وقت بخواند.
(مسأله 709) اگر پيشانى و پشت دستها مو داشته بأشد اشكال ندارد ولى اگر موى سر روى پيشانى آمده بأشد، بايد آن را كنار بزند.
(مسأله 710) اگر احتمال دهد كه در پيشانى و كف دستها يا پشت دستها مانعى هست، چنانچه احتمال أو در نظر مردم بجا بأشد، بايد جستجو نمايد تا يقين يا اطمينان كند كه مانعى نيست.
(مسأله 711) اگر وظيفه أو تيمم است و نمىتواند تيمم كند، بايد نائب بگيرد و كسى كه نائب مىشود، بايد أو را با دست خود أو تيمم دهد، و اگر ممكن نباشد بايد