باز كرده، در خاك فرو برند، و هفت مرتبه سوره مباركه انا أنزلناه را بخوانند، و براى ميت طلب آمرزش كنند و أين دعا را بخوانند.
اللهم جاف الأرض عن جنبيه واصعد إليك روحه ولقه منك رضوانا واسكن قبره من رحمتك ما تغنيه به عن رحمة من سواك.
(مسأله 633) پس از رفتن كساني كه تشييع جنازة كرده اند، مستحب است ولى ميت يا كسى كه از طرف ولى اجازه دارد، دعاهايى را كه دستور داده شده به ميت تلقين كند.
(مسأله 634) بعد از دفن، مستحب است صاحبان عزا را سر سلامتى دهند ولى اگر مدتى گذشته است كه به واسطه سر سلامتى دادن مصيبت يادشان مىآيد ترك آن بهتر است، و نيز مستحب است تا سه روز براى أهل خانه ميت غذا بفرستند و غذا خوردن نزد آنان و در منزلشان مكروه است.
(مسأله 635) مستحب است انسان در مرگ خويشان، مخصوصا در مرگ فرزند، صبر كند و هر وقت ميت را ياد مىكند، إنا لله وإنا إليه راجعون بگويد، و براى ميت قرآن بخواند، و سر قبر پدر و مادر از خداوند حاجت بخواهد و قبر را محكم بسازد كه زود خراب نشود (مسأله 636) جايز نيست - بنابر احتياط - انسان در مرگ كسى صورت و بدن خود را بخراشد و سيلى بزند و به خود آسيب برساند.
(مسأله 637) بنابر مشهور پاره كردن يقه در مرگ غير پدر و برادر و حتى در مرگ آنان جائز نيست و هم چنين نبايد انسان با صداى خيلي بلند بر ميت بگريد.
(مسأله 638) اگر زن در عزاى ميت صورت خود را بخراشد و خونين نمايد گفته شده كه بايد كفاره بدهد و كفاره آن آزاد كردن يك بنده و يا اطعام ده فقير و يا پوشانيدن آنان است.