(مسأله 868) اگر خونى كه در بدن يا لباس است كمتر از درهم باشد، و نجاست ديگرى به آن برسد، مثلا يك قطره بول روى آن بريزد، در صورتى كه به بدن يا لباس برسد، نماز خواندن با آن جايز نيست.
(مسأله 869) اگر لباسهاى كوچك نمازگزار مثل عرقچين و جوراب كه نمىشود با آنها عورت را پوشانيد نجس باشد، چنانچه از مردار و حيوان حرام گوشت درست نشده باشد، نماز با آن صحيح است، و نيز اگر با انگشترى نجس نماز بخواند اشكال ندارد.
(مسأله 870) چيز نجس مانند دستمال و كليد و چاقوى نجس جائز است همراه نمازگزار باشد، و بعيد نيست كه مطلق لباس نجس كه همراه او است ضررى به نماز نرساند.
(مسأله 871) اگر مىداند خونى كه در بدن يا لباس او است كمتر از درهم است، ولى احتمال مىدهد كه از خونهائى باشد كه عفو در آنها نيست جائز است با آن خون نماز بخواند و شستن لازم نيست.
(مسأله 872) اگر خونى كه در لباس يا بدن است كمتر از درهم باشد و نداند كه از خونهائى است كه عفو در آنها نيست، و نماز بخواند و بعد معلوم شود كه از خونهائى بوده كه عفو در آنها نيست، اعاده نماز لازم نيست. و هم چنين است اگر اعتقاد نمايد كه كمتر از درهم است و نماز بخواند، و بعد معلوم شود كه به مقدار درهم يا بيشتر بوده در اين صورت نيز حاجتى به اعاده نيست.
چيزهائى كه در لباس نمازگزار مستحب است (مسأله 873) چند چيز در لباس نمازگزار مستحب است كه از آن جمله است:
عمامه با تحت الحنك، پوشيدن عبا، و لباس سفيد، و پاكيزهترين لباسها، و استعمال بوى خوش، و دست كردن انگشترى عقيق.
چيزهائى كه در لباس نمازگزار مكروه است (مسأله 874) چند چيز در لباس نمازگزار مكروه است، و از آن جمله است: