گوشت پاك، و خوردن آن نسبت به غير گربه مكروه مىباشد.
احكام تخلى (مسأله 57) واجب است انسان وقت تخلى و مواقع ديگر، عورت خود را از كسانى كه مكلفند، اگر چه مثل خواهر و مادر با او محرم باشند، و همچنين از ديوانه و بچههاى مميز - كه خوب و بد را مىفهمند - بپوشاند، ولى زن و شوهر و كسانى كه در حكم آنها هستند مثل كنيز و مالكش لازم نيست عورت خود را از يكديگر بپوشانند.
(مسأله 58) لازم نيست با چيز مخصوصى عورت خود را بپوشاند. و اگر مثلا با دست هم آن را بپوشاند كافيست.
(مسأله 59) موقع تخلى بايد طرف جلوى بدن يعنى شكم و سينه رو به قبله و پشت به قبله نباشد.
(مسأله 60) اگر موقع تخلى طرف جلوى بدن كسى رو به قبله يا پشت به قبله باشد، و عورت خود را از قبله بگرداند كفايت نمىكند، و اگر جلو بدن او رو به قبله يا پشت به قبله نباشد، احتياط واجب آنست كه عورت را رو به قبله يا پشت به قبله ننمايد.
(مسأله 61) احتياط مستحب آنست كه طرف جلوى بدن در موقع استبراء كه احكام آن بعدا گفته مىشود، و موقع تطهير مخرج بول و غائط، رو به قبله و پشت به قبله نباشد.
(مسأله 62) اگر براى آن كه نامحرم او را نبيند مجبور شود رو به قبله يا پشت به قبله بنشيند، بايد رو به قبله يا پشت به قبله بنشيند و نيز اگر از راه ديگر ناچار باشد كه رو به قبله يا پشت به قبله بنشيند مانعى ندارد.
(مسأله 63) احتياط واجب آنست كه بچه را در وقت تخلى رو به قبله يا پشت به قبله ننشانند. ولى اگر خود بچه بنشيند، جلوگيرى از او واجب نيست.
(مسأله 64) در چهار جا تخلى حرام است:
(اول) در كوچههاى بنبست در صورتى كه صاحبانش اجازه نداده باشند.
(دوم) در ملك كسى كه اجازه تخلى نداده است.