بخواند كه سى روز را در يك جا بماند، پس اگر مقدارى از آن را در جائى و مقدارى را در جاى ديگر بماند، بعد از سى روز هم بايد نماز را شكسته بخواند.
مسائل متفرقه (مسأله 1365) مسافر مىتواند در مسجد الحرام و مسجد پيغمبر صلى الله عليه وآله و سلم بلكه در تمام شهر مكه و مدينه و مسجد كوفه نمازش را تمام بخواند. و نيز مسافر مىتواند در حرم حضرت سيد الشهداء (ع) نماز را تمام بخواند اگر چه دور تر از اطراف ضريح مقدس نماز بخواند.
(مسأله 1366) كسى كه مىداند مسافر است و بايد نماز را شكسته بخواند، اگر در غير چهار جائى كه در مسأله پيش گفته شد عمدا تمام بخواند نمازش باطل است، و همچنين است اگر فراموش كند كه نماز مسافر شكسته است و تمام بخواند. ولى در صورت فراموشى اگر بعد از وقت يادش بيايد قضا لازم نيست.
(مسأله 1367) كسى كه مىداند مسافر است و بايد نماز را شكسته بخواند ولى اگر سهوا تمام بخواند در اثناء وقت ملتفت شود نمازش باطل است.
(مسأله 1368) مسافرى كه نمىداند بايد نماز را شكسته بخواند، اگر تمام بخواند نمازش صحيح است.
(مسأله 1369) مسافرى كه مىداند بايد نماز را شكسته بخواند اگر بعضى از خصوصيات آن را نداند، مثلا نداند كه در سفر هشت فرسخى بايد شكسته بخواند، چنانچه تمام بخواند و در وقت بفهمد لازم است اعاده نمايد و چنانچه اعاده نكرد بايد قضا نمايد ولى اگر در خارج وقت بفهمد قضا ندارد.
(مسأله 1370) مسافرى كه مىداند بايد نماز را شكسته بخواند، اگر به گمان اين كه سفر او كمتر از هشت فرسخ است تمام بخواند، وقتى كه بفهمد سفرش هشت فرسخ بوده نمازى را كه تمام خوانده، بايد دوباره شكسته بخواند و اگر بعد از اين كه وقت گذشته بفهمد قضا لازم نيست.
(مسأله 1371) اگر فراموش كند كه مسافر است و نماز را تمام بخواند،