(مسأله 896) اگر زن برابر مرد يا جلوتر در كمتر از يك وجب بايستد و با هم وارد نماز شوند، بايد نماز را دوباره بخوانند، ولى اگر يكى زودتر از ديگرى به نماز بايستد، فقط كسى كه بعد مشغول نماز شده، بايد نمازش را دوباره بخواند.
(مسأله 897) اگر بين مرد و زن كه برابر هم ايستادهاند، يا زن جلوتر ايستاده و نماز مىخوانند ديوار، يا پرده، يا چيز ديگرى باشد كه يكديگر را نبينند نماز هر دو صحيح است اگر چه بين آنها يك وجب فاصله نباشد.
((شرط هفتم)) آن كه جاى پيشانى نمازگزار از جاى سر انگشتان پاى او بيش از چهار انگشت بسته پستتر، يا بلند تر نباشد. و تفصيل اين مسأله در احكام سجده گفته مىشود.
(مسأله 898) بودن مرد و زن نامحرم در جائى كه كسى در آنجا نيست، و كسى هم نمىتواند وارد شود، در صورتى كه احتمال وقوع در معصيت را بدهند حرام است، و احتياط مستحب آنست كه در آنجا نماز نخوانند.
(مسأله 899) نماز خواندن در جائى كه تار ميزنند يا مانند آن را استعمال مىكنند باطل نيست، اگر چه گوش دادن و استعمال آن معصيت است.
(مسأله 900) احتياط واجب آنست كه بر بام خانه كعبه در حال اختيار نماز واجب نخوانند، ولى در حال ناچارى اشكال ندارد، و ظاهر اين است كه نماز در خانه كعبه در حال اختيار نيز جائز است.
(مسأله 901) خواندن نماز مستحب در خانه كعبه و بر بام آن اشكال ندارد، بلكه مستحب است در داخل خانه مقابل هر ركنى دو ركعت نماز بخوانند.
جاهائى كه نماز خواندن در آنها مستحب است (مسأله 902) در شرع مقدس اسلام بسيار سفارش شده است، كه نماز را در مسجد بخوانند، و بهتر از همه مسجدها مسجد الحرام است، و بعد از آن مسجد پيغمبر صلى الله عليه وآله و سلم، و بعد از آن مسجد كوفه، و بعد از آن مسجد بيت المقدس، و بعد از آن مسجد جامع هر شهر، و بعد از آن مسجد محله و بعد از آن مسجد بازار است.