كه روح داشته همراه نمازگزار باشد صحت نمازش بعيد نيست.
(مسأله 831): اگر چيزى از مردار حلال گوشت - مانند مو و پشم كه روح ندارد - همراه نمازگزار باشد، يا با لباسى كه از آنها تهيه كردهاند، نماز بخواند نمازش صحيح است.
(مسأله 832): ((شرط چهارم)) لباس نمازگزار - غير چيزهائى كه به تنهائى عورت را نمىپوشاند مثل جوراب - بايد از اجزاء درندگان بلكه بنابر احتياط لازم از مطلق حيوان حرام گوشت نباشد و همچنين بايد كه بدن و لباسش به بول و يا مدفوع يا عرق يا شير يا موهاى آن حيوان آلوده نباشد، ولى اگر يك موى حيوان مثلا بر لباس او باشد ضرر ندارد و همچنين است اگر چيزى از آنها را مثلا در قوطى گذاشته و با خود حمل نمايد.
(مسأله 833): اگر آب دهان يا بينى يا رطوبت ديگرى از حيوان حرام گوشت، مانند گربه بر بدن يا لباس نمازگزار باشد، چنانچه تر باشد نماز باطل است، و اگر خشك شده و عين آن بر طرف شده باشد، نماز صحيح است.
(مسأله 834): اگر مو و عرق و آب دهان كسى بر بدن يا لباس نمازگزار باشد اشكال ندارد و همچنين جائز است با مرواريد و موم و عسل نماز بخواند.
(مسأله 835): اگر شك داشته باشد كه لباس از حيوان حلال گوشت است يا حرام گوشت، چه در داخله تهيه شده باشد چه در خارجه، جائز است كه با آن نماز بخواند.
(مسأله 836): معلوم نيست كه صدف از اجزاء حيوان حرام گوشت باشد پس جائز است كه انسان با آن نماز بخواند.
(مسأله 837): پوشيدن خز خالص و هم چنين سنجاب در نماز اشكال ندارد، ولى احتياط مستحب آنست كه با پوست سنجاب نماز نخوانند.
(مسأله 838): اگر با لباسى كه نمىداند يا فراموش كرده كه از حيوان