(مسأله 2604): بنابر احتياط جائز نيست كه سر حيوان را پيش از بيرون آمدن روح از بدنش جدا كنند - هر چند اين كار موجب حرام شدن حيوان نمىشود - ولى اگر از روى غفلت يا به جهت تيزى چاقو سر جدا شود اشكال ندارد و همچنين بنابر احتياط شكافتن گردن حيوان و قطع نخاعش (نخاع نخ سفيدى است كه از مهرههاى گردن تا دم حيوان امتداد دارد) پيش از بيرون آمدن روح از بدنش جائز نيست.
دستور كشتن شتر (مسأله 2605): اگر بخواهند شتر را بكشند كه بعد از جان دادن پاك و حلال باشد، بايد با شرائط يكه براى سر بريدن حيوانات گفته شد، كارد يا چيزى ديگرى را كه از آهن و برنده باشد، در گودى بين گردن و سينهاش فرو كنند. و بهتر آنست كه شتر در اين حال ايستاده باشد، ولى اگر در حالى كه زانوها را به زمين زده، يا به پهلو خوابيده و رو به قبله است، كارد را در گودى گردنش فرو كنند اشكال ندارد.
(مسأله 2606): اگر بجاى اين كه كارد در گودى گردن شتر فرو كنند سر آن را ببرند، يا گوسفند و گاو و مانند اينها را مثل شتر كارد در گودى گردنشان فرو كنند گوشت آنها حرام و بدن آنها نجس است. ولى اگر چهار رگ شتر را ببرند، و تا زنده است بدستورى كه گفته شد كارد در گودى گردنش فرو كنند گوشت آن حلال و بدن آن پاك است و نيز اگر كارد در گودى گردن گاو يا گوسفند و مانند اينها فرو كنند و تا زنده است سر آن را ببرند حلال و پاك مىباشد.
(مسأله 2607): اگر حيوانى سركش شود و نتوانند آن را بدستورى كه در شرع معين شده بكشند، يا مثلا در چاه بيفتد و احتمال بدهند كه در آنجا