وظيفهاش تيمم باشد، بايد براى نمازهاى بعدى دوباره تيمم نمايد، اگر چه تيمم خود را نشكسته باشد.
(مسأله 690): كسى كه آب دارد، اگر بواسطه تنگى وقت با تيمم مشغول نماز شود، و در بين نماز آبى كه داشته از دستش برود، چنانچه وظيفهاش تيمم باشد، احتياط مستحب آنست كه براى نمازهاى بعدى دوباره تيمم كند.
(مسأله 691): اگر انسان بقدرى وقت دارد كه مىتواند وضو بگيرد، يا غسل كند، و نماز را بدون كارهاى مستحبى آن مثل اقامه و قنوت بخواند، بايد غسل كند يا وضو بگيرد، و نماز را بدون كارهاى مستحبى آن بجا آورد، بلكه اگر به اندازه سوره هم وقت ندارد، بايد غسل كند يا وضو بگيرد و نماز را بدون سوره بخواند.
چيزهائى كه تيمم به آنها صحيح است (مسأله 692): تيمم به خاك و ريگ و كلوخ و سنگ صحيح است، ولى احتياط مستحب آنست كه اگر خاك ممكن باشد به چيز ديگر تيمم نكند، و اگر خاك نباشد با ريگ يا كلوخ، و چنانچه ريگ و كلوخ هم نباشد با سنگ تيمم نمايد.
(مسأله 693): تيمم بر سنگ گچ و سنگ آهك صحيح است، و همچنين تيمم بر گرد و غبارى كه روى فرش و لباس و مانند اينها جمع مىشود چنانچه بقدرى باشد كه در نظر عرف خاك نرم محسوب شود صحيح است اگر چه احتياط مستحب آنست كه در حال اختيار بر آن تيمم ننمايند و هم چنين بنابر احتياط مستحب در حال اختيار به گچ و آهك پخته و آجر پخته و به سنگ معدن مثل