پوشانيدن بدن در نماز (مسأله 796): مرد بايد در حال نماز اگر چه كسى او را نمىبيند عورتين خود را بپوشاند. و بهتر آنست كه از ناف تا زانو را هم بپوشاند.
(مسأله 797): زن بايد در موقع نماز، تمام بدن حتى سر و موى خود را بپوشاند، و احتياط مستحب آنست كه كف پاها را هم بپوشاند. ولى پوشانيدن صورت به مقدارى كه در وضو شسته مىشود و دستها تا مچ و روى پاها تا مچ پا لازم نيست. اما براى آن كه يقين كند كه مقدار واجب را پوشانده است، بايد مقدارى از اطراف صورت و قدرى پائين تر از مچها را هم بپوشاند.
(مسأله 798): موقعى كه انسان قضاى سجده فراموش شده يا تشهد فراموش شده را بجا مىآورد بايد خود را مثل موقع نماز بپوشاند. و احتياط مستحب آنست كه در موقع بجا آوردن سجده سهو نيز خود را بپوشاند.
(مسأله 799): اگر انسان عمدا يا از روى ندانستن مسأله، از روى تقصير در نماز عورتش را نپوشاند نمازش باطل است.
(مسأله 800): اگر شخصى در بين نماز بفهمد كه عورت او پيدا است. بايد او را بپوشاند و لازم نيست كه نماز را اعاده نمايد، ولى احتياط آنست كه در حالى كه فهميده كه عورت او پيدا است چيزى از اجزاء نماز را بجا نياورد، و اگر بعد از نماز بفهمد كه در نماز عورت او پيدا بوده نمازش صحيح است.
(مسأله 801): اگر لباس در حال ايستادن عورت را مىپوشاند، ولى ممكن است در حال ديگر، مثلا در حال ركوع و سجود نپوشاند، چنانچه موقعى كه عورت او پيدا مىشود، بوسيلهاى آن را بپوشاند، نماز او صحيح است، ولى