كه غسل كند، و وضو هم بگيرد، و هم چنين است حكم در نزديكى نمودن با مرد يا پسر.
(مسأله 358): اگر منى از جاى خود حركت كند و بيرون نيايد، يا انسان شك كند كه منى از او بيرون آمده يا نه، غسل بر او واجب نيست.
(مسأله 359): كسى كه نمىتواند غسل كند ولى تيمم برايش ممكن است، بعد از داخل شدن وقت نماز هم مىتواند با عيال خود نزديكى كند.
(مسأله 360): اگر در لباس خود منى ببيند و بداند كه از خود او است و براى آن غسل نكرده، بايد غسل كند و نمازهائى را كه يقين دارد بعد از بيرون آمدن منى خوانده قضا كند، ولى نمازهائى را كه احتمال مىدهد پيش از بيرون آمدن آن منى خوانده لازم نيست قضا نمايد.
چيزهائى كه بر جنب حرام است (مسأله 361): پنج چيز بر جنب حرام است. ((اول)) رساندن جائى از بدن خود به خط قرآن، يا به اسم خدا به هر لغت كه باشد و بهتر آنست كه به اسماء پيغمبران و امامان و حضرت زهراء عليهم السلام نيز نرساند. ((دوم)) رفتن در مسجد الحرام و مسجد پيغمبر صلى الله عليه وآله و سلم اگر چه از يك در داخل و از در ديگر خارج شود. ((سوم)) توقف در مساجد ديگر، و همچنين بنابر احتياط واجب در حرم امامان عليهم السلام، ولى اگر از مسجد عبور كند مثل اين كه از يك در مسجد داخل و از در ديگر خارج شود، مانعى ندارد. ((چهارم)) داخل شدن در مسجد براى برداشتن چيزى و همچنين گذاشتن چيزى در آن بنابر احتياط لازم. ((پنجم)) خواندن هر يك از آيات سجده واجب و آن چهار سوره است: ((اول)) سوره سى و دوم قرآن ((الم تنزيل)) ((دوم)) سوره چهل و يكم ((حم