(مسأله 2066): خريد و فروش دواهاى نجس خوردنى و غير خوردنى اگر چه جائز است ولى بايد نجاستش را در صورتى كه در مسأله پيش گفته شد به مشترى بگويند.
(مسأله 2067): خريد و فروش روغنهائى كه از ممالك غير اسلامى مىآورند، اگر نجس بودن آنها معلوم نباشد اشكال ندارد. و روغنى را كه از حيوان بعد از جان دادن آن مىگيرند، چنانچه از دست كافر بگيرند يا از ممالك غير اسلامى بياورند، در صورتى كه احتمال آن برود كه از حيوانى است كه بدستور شرع كشته شده اگر چه پاك و خريد و فروش آن جائز است ولى خوردنش حرام و بر فروشنده لازم است كيفيت را به خريدار بگويد، در صورتى كه اگر نگويد، خريدار در معرض مخالفت تكليف الزامى قرار داشته باشد، نظير آنچه در مسأله (2065) گذشت.
(مسأله 2068): اگر روباه و مانند آن را به غير دستورى كه در شرع معين شده كشته باشند، يا خودش مرده باشد، خريد و فروش پوست آن بنابر احتياط جائز نيست.
(مسأله 2069): چرمى كه از ممالك غير اسلامى مىآورند، يا از دست كافر گرفته مىشود، در صورتى كه احتمال برود از حيوانيست كه بدستور شرع كشته شده خريد و فروش آن جائز است، و همچنين نماز در آن بنابر اقوى صحيح مىباشد.
(مسأله 2070): روغنى كه از حيوان بعد از جان دادنش گرفته شده يا چرمى كه از دست مسلمان گرفته شود، و انسان بداند كه آن مسلمان آن را از دست كافر گرفته و تحقيق نكرده كه از حيوانى است كه بدستور شرع كشته شده يا نه، هر چند محكوم به طهارت است و خريد و فروشش جايز است ولى خوردن آن روغن جايز نيست.