بطور مساوى بين خودشان قسمت مىكنند.
(مسأله 2760): اگر وارث ميت فقط يك جد يا جده پدرى و يك جد يا جده مادرى باشد مال سه قسمت مىشود، دو قسمت را جد يا جده پدرى و يك قسمت را جد يا جده مادرى مىبرد.
(مسأله 2761): اگر وارث ميت جد و جده پدرى و جد و جده مادرى باشد مال سه قسمت مىشود يك قسمت آن را جد و جده مادرى بطور مساوى بين خودشان قسمت مىكنند و دو قسمت آن را بجد و جده پدرى مىدهند و جد دو برابر جده مىبرد.
(مسأله 2762): اگر وارث ميت فقط زن و جد و جده پدرى و جد و جده مادرى او باشد زن ارث خود را به تفصيلى كه بعدا گفته مىشود مىبرد و يك قسمت از سه قسمت اصل مال را بجد و جده مادرى مىدهند كه بطور مساوى بين خودشان قسمت مىكنند و بقيه را بجد و جده پدرى مىدهند و جد دو برابر جده مىبرد. و اگر وارث ميت شوهر و جد و جده باشد، شوهر نصف مال را مىبرد و جد و جده بدستورى كه در مسائل گذشته گفته شد، ارث خود را مىبرند.
(مسأله 2763): در اجتماع برادر يا خواهر يا برادرها يا خواهرها با جد يا جده يا اجدا يا جدات چند صورت است:
((اول)) اين كه هر يك از جد يا جده و برادر يا خواهر همه از طرف مادر باشند در اين صورت مال بين آنها بطور مساوى تقسيم مىشود، اگر چه از حيث ذكورت و انوثت مختلف باشند.
((دوم)) اين كه همه آنها از طرف پدر باشند در اين صورت مال بين آنها نيز بطور مساوى تقسيم مىشود و فرضى كه همه ذكور و يا همه اناث باشند، و اگر مختلف باشند پس هر يك ذكرى دو مقابل انثى مىبرد.
((سوم)) اين كه هر يك از جد يا جده از طرف پدر باشد و برادر، يا خواهر