با تيمم نماز بخواند، ولى اگر بداند تا آخر وقت عذر او بر طرف مىشود، بايد صبر كند و با وضو يا غسل نماز بخواند، بلكه اگر از بر طرف شدن آن تا آخر وقت مايوس نباشد نمىتواند تا وقتى كه مايوس نشده تيمم كند و نماز بخواند.
(مسأله 724): كسى كه نمىتواند وضو بگيرد يا غسل كند اگر يقين كند كه عذرش بر طرف نمىشود يا مأيوس از بر طرف شدنش باشد مىتواند نمازهاى قضاى خود را با تيمم بخواند ولى اگر بعدا عذرش بر طرف شد احتياط مستحب آنست دوباره آنها را با وضو يا غسل بجا آورد، و اگر مأيوس از بر طرف شدن عذرش نباشد بنابر احتياط لازم نمىتواند براى نمازهاى قضا تيمم كند.
(مسأله 725): كسى كه نمىتواند وضو بگيرد يا غسل كند، جايز است نمازهاى مستحبى را مثل نافلههاى شبانه روز كه وقت معين دارد با تيمم بخواند، ولى اگر مأيوس نباشد كه تا آخر وقت آنها عذر او بر طرف مىشود احتياط لازم آنست كه آنها را در اول وقتشان بجا نياورد.
(مسأله 726): كسى كه احتياطا غسل جبيرهاى و تيمم نمايد، اگر بعد از غسل و تيمم نماز بخواند، و بعد از نماز حدث اصغرى از او سر بزند مثلا بول كند براى نمازهاى بعد بايد وضو بگيرد و چنانچه حدث پيش از نماز باشد براى آن نماز نيز بايد وضو بگيرد.
(مسأله 727): اگر بواسطه نداشتن آب يا عذر ديگرى تيمم كند، بعد از بر طرف شدن عذر، تيمم او باطل مىشود.
(مسأله 728): چيزهائى كه وضو را باطل مىكند، تيمم بدل از وضو را هم باطل مىكند، و چيزهائى كه غسل را باطل مىنمايد، تيمم بدل از غسل را هم باطل مىنمايد.
(مسأله 729): كسى كه نمىتواند غسل كند، اگر چند غسل بر او