خانهء معلمى كه خود به مكتب نرفت و خط ننوشت، لكن به غمزه مسأله آموز صد و صدها مدرس شد.
آرى، اينجا خانهء پيامبر و تولدگاه ستارهء پر فروغ خاندان رسالت، و سازندهء گهوارهء امامت و سمبل پاكى و عصمت بود... فاطمهء زهرا (عليه السلام) دوران كودكى وصباوت را در اين خانه گذراند، در اين خانه و در مهد تربيت و تحت ارشادهاى مستقيم پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله)، يگانه مربى جهان بشرى تربيت يافت و خوشا بر كودكى كه خداوندگار زمين و زمان و آفريدگار هستى و جهان، چنين آموزگارى را براى تربيت و ارشاد او برگزيند و سايهء مهر و عطوفتش را بر سر او بگسترد، آموزگارى بر قلهء رسالت و پيامبرى در اوج آموزگارى و مهر و عطوفت كه خود شايسته ترين پدر جهان و بايسته ترين تربيت دهنده ء افراد بشر و نسلهاى انسان، در گستره ء زمين و زمان است.
پدر فاطمه در باره ء پدر بزرگوار و عاليقدر فاطمه " س "، به راستى چه مى توان گفت؟ كه از فرط عظمت و جلال و شكوه و جمال او لب از گفتن و قلم از نوشتن فرو مى ماند. تاريخ جهان در پى شناختن چنين پدرى قد علم كرده و در طول قرنها، نسل در پى نسل، زبان وصفش گشوده اند. ليكن تاريخ هنوز در خم كوچهء اول درمانده و بشريت هنوز بيان نخستين كلام وصف او را به پايان نبرده است.
راستى اين است كه بيان خصلتها و خصوصيات پيامبر، و بر زبان آوردن توصيف صفات او، جدا از شناخت قدرت آفريدگار و بيان آن ميسر نيست. از اين رو چه بهتر كه ما نيز به ذكر يكى از كلمات بليغ آسمانى بسنده كنيم، آنجا كه خداوند، خلق و خوى پيامبر و روش زندگى او را، با صفتى شايسته توصيف مى كند، و با اين وصف بىبديل، قدرت بى مانند خويش را بيان مى نمايد. بدين سان كه مى فرمايد: (إنك لعلى خلق عظيم)، يعنى در حقيقت تو بر خلق و خويى نيكو و پر عظمت آراسته هستى. (1) آرى راستى كه او به حق زيبنده ء چنين ستايشى و سزاوار چنين توصيفى بود. و آنجا كه خداوندگار در وصف پدر فاطمهء زهرا چنين سخن مى گويد، مخلوق ناتوان خداوند