3. يك عدد متكا.
4. يك ظرف مشك آب.
5. يك عدد غربال آرد بيزى.
بلى، اينها هم مجموعهء اثاثه و لوازم خانه اى بود كه توسط على (عليه السلام) به عنوان وسايل زندگى خانواده اش خريدارى شده بود كه قيمت مجموع آنها از چند درهم تجاوز نمى كرد. (1) منزل اجاره اى آن بزرگترين و والاترين عروس و داماد خاندان رسالت و امامت، على و فاطمه (عليه السلام)، از آغاز زندگى زناشويى خود، در يك منزل كوچك اجاره اى زندگى مى كردند. اين منزل واقع در " قبا "، در دروازه ء شهر مدينه، كنار مسجد قبا قرار داشت و متعلق به " حارثه " فرزند لقمان بود. آن دو در آن خانهء محقر، با فقر و تنگدستى دست و پنجه نرم مى كردند، لكن كمترين شكوه و شكايتى نداشتند، چرا كه آنچه در آن زندگى براى آنها مطرح و مهم بود، تنها جنبهء صفا و معنويت زندگى بود كه به حد اكمل از آن برخوردار بودند.
در بعضى تواريخ نوشته اند كه: آن نمول در فاصله اى دور از منزل پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله) قرار داشت، و تحمل رفت و آمد در اين مسافت دور، براى رسول اكرم (صلى الله عليه وآله) كه هميشه اشتياق ديدار دخترش زهراء و دامادش على (عليه السلام) را داشت، دشوار مى نمود بدين جهت روزى پيامبر به منزل فاطمه تشريف بردند و فرمودند: دخترم، قصد دارم تو را به خانه اى در نزديكى منزل خود منتقل كنم تا ديدار مرتب تو برايم ميسر و آسان باشد.
فاطمه (عليه السلام) به پدر بزرگوارش عرض كرد: حارثه چند خانهء ديگر هم دارد. با او مذاكره كنيد شايد منزل ديگرى را در اختيار ما قرار دهد.
پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله) فرمود: حارثه آن قدر منزلهايش را براى ما تخليه كرده و مرتبا خودش از ما دور تر شده است كه ديگر از او خجالت مىكشم باز چنين موضوعى را مطرح كنم.
هنگامى كه اين خبر به حارثه رسيد، بى درنگ خدمت رسول خدا (صلى الله عليه وآله) شرفياب شد