صورتى كه خياط زيادهروى نكرده و در نگهدارى آن هم كوتاهى نكرده باشد، نبايد عوض آن را از او مطالبه كرد.
(مسأله 2208): هر گاه صنعتگر چيزى را كه گرفته ضايع كند ضامن است.
(مسأله 2209): اگر قصاب سر حيوانى را ببرد و آن را حرام كند، چه مزد گرفته باشد، چه مجانى سر بريده باشد، بايد قيمت آن را به صاحبش بدهد.
(مسأله 2210): اگر حيوانى را اجاره كند و معين نمايد كه چقدر بار بر آن بگذارد. چنانچه بيشتر از آن مقدار بار كند و آن حيوان بميرد، يا معيوب شود، ضامن است. و نيز اگر مقدار بار را معين نكرده باشند، و بيشتر از معمول بار كند و حيوان تلف شود، يا معيوب گردد ضامن مىباشد. و در هر دو صورت اجرت زيادى را بر حسب معمول نيز بايد بدهد.
(مسأله 2211): اگر حيوانى را براى بردن بار شكستنى اجاره دهد، چنانچه آن حيوان بلغزد، يا رم كند و بار را بشكند، صاحب حيوان ضامن نيست، ولى اگر بواسطه زدن مقدار غير معمول و مانند آن كارى كند كه حيوان زمين بخورد، و بار را بشكند ضامن است.
(مسأله 2212): اگر كسى بچهاى را ختنه كند، و در كار خود كوتاهى نمايد، يا اشتباه كند مثل اين كه بيش از مقدار معمول ببرد، و آن بچه بميرد، و يا به او ضرر برسد ضامن است، و اما اگر كوتاهى يا اشتباه نكرده باشد، و بچه از اصل عمل ختنه بميرد، يا به او ضرر برسد، چنانچه در تشخيص اين كه آيا بچه ضرر مىبيند يا نه به او رجوع نشده باشد، و نيز او نمىدانسته كه بچه ضرر مىبيند ضامن نيست.
(مسأله 2213): اگر پزشك بدست خود به مريض دوا بدهد، و يا براى او دوائى توصيه كند، و بواسطه خوردن دوا ضررى به مريض برسد، يا بميرد،