مستحب آنست كه دو مرتبه شسته شود و سه مرتبه شستن بهتر است.
(مسأله 67): اگر مخرج غائط را با آب بشويند، بايد چيزى از غائط در آن نماند. ولى باقى ماندن رنگ و بوى آن مانعى ندارد و اگر در دفعه اول طورى شسته شود كه ذرهاى از غائط در آن نماند، دوباره شستن لازم نيست.
(مسأله 68): با سنگ و كلوخ و پارچه و مانند اينها اگر خشك و پاك باشند مىشود مخرج غائط را تطهير كرد، و چنانچه رطوبت كمى داشته باشند كه به مخرج نرسد اشكال ندارد.
(مسأله 69): مخرج غائط را اگر يك مرتبه با سنگ يا كلوخ يا پارچه كاملا پاكيزه نمايد كفايت مىكند، ولى بهتر آنست كه سه مرتبه انجام دهد. بلكه با سه قطعه هم باشد و اگر با سه مرتبه پاكيزه نشود بايد بقدرى اضافه نمايد تا مخرج كاملا پاكيزه شود، ولى باقى ماندن ذرههاى كوچكى كه ديده نمىشود اشكال ندارد.
(مسأله 70): پاك كردن مخرج غائط با چيزهائى كه احترام آنها لازم است مانند كاغذى كه اسم خدا و پيغمبران بر آن نوشته شده حرام است. و پاك شدن مخرج با استخوان و سرگين محل اشكال است.
(مسأله 71): اگر شك كند كه مخرج را تطهير كرده يا نه، لازم است تطهير نمايد، اگر چه عادتا هميشه بعد از بول يا غائط فورا تطهير مىكرده.
(مسأله 72): اگر بعد از نماز شك كند كه قبل از نماز، مخرج را تطهير كرده يا نه نمازى كه خوانده صحيح است، ولى براى نمازهاى بعدى بايد تطهير كند.