وارد شود، يا وارد شونده مانع از ابتلاء به معصيت نمىشود. در صورتى كه احتمال وقوع در معصيت را بدهند جايز نيست و لكن اگر در آنجا نماز بخواند صحيح است.
(مسأله 899) نماز خواندن در جائى كه تار و مانند آن استعمال مىكنند باطل نيست، اگر چه گوش دادن و استعمال آن معصيت است.
(مسأله 900) احتياط واجب آنست كه بر بام خانه كعبه در حال اختيار نماز واجب نخوانند، ولى در حال ناچارى اشكال ندارد، و ظاهر اين است كه نماز در خانه كعبه در حال اختيار نيز جائز است.
(مسأله 901) خواندن نماز مستحب در خانه كعبه و بر بام آن اشكال ندارد، بلكه مستحب است در داخل خانه مقابل هر ركنى دو ركعت نماز بخوانند.
جاهائى كه نماز خواندن در آنها مستحب است (مسأله 902) - در شرع مقدس اسلام بسيار سفارش شده است، كه نماز را در مسجد بخوانند، و بهتر از همه مسجدها مسجد الحرام است، و بعد از آن مسجد پيغمبر (ص) و بعد از آن مسجد كوفه، و بعد از آن مسجد بيت المقدس و بعد از آن مسجد جامع هر شهر و بعد از آن مسجد محله و بعد از آن مسجد بازار است.
(مسأله 903) براى زنها نماز خواندن در خانه، بلكه در صندوقخانه و اطاق عقب بهتر است.
(مسأله 904) نماز در حرم امامان عليهم السلام مستحب بلكه بهتر از مسجد است، و مرويست كه نماز حرم مطهر حضرت امير المؤمنين (ع) برابر دويست هزار نماز است.
(مسأله 905) زياد رفتن به مسجد و رفتن در مسجدى كه نمازگزار ندارد، مستحب است، و همسايه مسجد اگر عذرى نداشته باشد، مكروه است در غير مسجد نماز بخواند.