زنانى كه با او نسبت دارند و محرمند، مثل مادر و خواهر و عمه و خاله، يا بواسطه شير خوردن يا ازدواج با او محرم شدهاند، مىتوانند او را غسل بدهند. و نيز اگر براى غسل ميت زن، زن ديگرى نباشد، مردهائى كه با او نسبت دارند و محرمند يا بواسطه شير خوردن يا ازدواج با او محرم شدهاند، مىتوانند او را غسل دهند، و در هر دو صورت لازم نيست كه غسل دادن از زير لباس باشد - مگر در عورت - هر چند اين كار احوط است.
(مسأله 568): اگر ميت و كسى كه او را غسل مىدهد هر دو مرد يا هر دو زن باشند، جائز است كه غير از عورت، جاهاى ديگر ميت برهنه باشد، ولى بهتر آنست كه از زير لباس غسل داده شود.
(مسأله 569): نگاه كردن به عورت ميت حرام است، و كسى كه او را غسل مىدهد اگر نگاه كند معصيت كرده، ولى غسل باطل نمىشود.
(مسأله 570): اگر در جائى از بدن ميت عين نجس باشد بايد پيش از آن كه آنجا را غسل بدهند، آن را بر طرف كنند و اولى آنست كه تمام بدن ميت، پيش از شروع به غسل از جهت نجاستهاى ديگر پاك باشد.
(مسأله 571): غسل ميت مثل غسل جنابت است. و احتياط واجب آنست كه تا غسل ترتيبى ممكن است، ميت را غسل ارتماسى ندهند، و در غسل ترتيبى هم لازم است طرف راست را پيش از طرف چپ بشويند، و نيز اگر ممكن است بنابر احتياط مستحب هر يك از سه قسمت بدن را در آب فرو نبرند، بلكه آب را روى آن بريزند.
(مسأله 572): كسى را كه در حال حيض يا در حال جنابت مرد، لازم نيست غسل حيض يا غسل جنابت بدهند، بلكه همان غسل ميت براى او كافى است.
(مسأله 573): مزد گرفتن براى غسل دادن ميت بنابر احتياط حرام