روايات امام هادى (عليه السلام) زيارت او را به بعضى از شيعيان توصيه فرموده است. آن چنان كه به ابوحماد رازى توصيه فرمودند.
حضرت عبد العظيم از موثق ترين علماء و راويان شيعه در زمان ائمه (صلى الله عليه وآله و سلم) محسوب مىشود، آن گرامى از جمله ى مؤلفان نيز بوده است و نقل مىكنند، كتابى درباره ى خطبه هاى اميرمؤمنان (عليه السلام) وكتاب ديگرى به نام " يوم وليله " [در اعمال و أدعيهء روز و شب] نوشته است. (1) 2. حسين بن سعيد اهوازى:
از ياران امام رضا و امام جواد و امام هادى (صلى الله عليه وآله و سلم) مىباشد، او از همه ى آن بزرگواران نقل حديث كرده است، اصلا از مردم كوفه است ولى همراه برادرش به اهواز، منتقل شد و از آنجا به قم آمد و در قم، جهان را بدرود گفت.
حسين بن سعيد 30 عنوان كتاب در ابواب فقه و آداب و اخلاق تأليف كرد، و كتابهاى او در ميان علما معروف است، چنان كه مرحوم مجلسى اول مىفرمايد: " بر وثاقت او و بر عمل به روايات او، اتفاق علماء مشاهده مىشود ".
و مرحوم علامه دربارهء او فرموده است: " وى مورد وثوق و از اعيان علماء و جليل القدر بوده است ".
مرحوم شيخ طوسى مىنويسد:
" حسين بن سعيد علاوه بر مقام علمى، در ارشاد و هدايت مردم نيز مىكوشيد، لذا " اسحق بن ابراهيم حضينى " و " على بن ريان " را به خدمت امام رضا (عليه السلام) رساند، و سبب آشنايى آنان با مذهب حق و تشيع گرديد. آنان از او احاديثى را مىشنيدند و به بركت او و خدمات ارزندهاش با معارف الهى آشنايى پيدا كردند، و نيز " عبد الله بن محمد حضينى " و غير آنان را نزد امام رضا (عليه السلام) برد و با معارف اسلامى آشنا شدند تا آنجا كه به مقالات عالى رسيدند و خدمات اسلامى انجام دادند. (2)