7. شهادت و گواهى زن سوال هفتم در مورد شهادت و گواهى زن واحد است كه مورد قبول واقع مىشود، در صورتى كه خداوند مىفرمايد: * (واشهدوا ذوى عدل منكم) * دو نفر عادل را شاهد و گواه بگيريد. (1) پاسخ: اما شهادت و گواهى يك زن، كه مىتواند مورد قبول واقع شود، آن زن قابله است كه شهادت او، با قبول و رضايت ذينفع، پذيرفته مىشود و اگر رضايت و خشنودى او نباشد پس لااقل دو نفر همراه قابله به جاى يك مرد، پذيرفته مىشود. چون براى مرد اين امر امكان ندارد كه به جاى او زن ديگرى قرار گيرد پس اگر تنها يك زن همراه باشد، قسم و سوگند او مورد پذيرش قرار مىگيرد.
8. ارث خنثى اما فرمايش على (عليه السلام) كه خنثى از ناحيه بولگاه ارث مىبرد. پس حقيقت امر همانست كه فرموده اند: جمعى از افراد عادل به آن مىنگرند و هر كدام آينه اى در دست مىگيرند و فرد خنثى به صورت لخت و عريان پشت سر آنان، قرار مىگيرد آنان به هنگام بول، به آينه مىنگرند، از هر بولگاهى، بول نمود، پس بر آن اساس، حكم مىشود.
9. قاتل ابن صفيه در آتش است اما سوال نهم در مورد گفتار على (عليه السلام) است كه فرمودند: بشارت باد بر قاتل ابن صفيه كه در آتش است، اين سخنان بر اساس قول پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله) بود و او از كسانى بود كه در نهروان خروج كرده بود، و أمير المؤمنين (عليه السلام) او را در بصره نكشت چون مىدانست كه او در واقعهء نهروان كشته خواهد شد.
10. آيا مردم صفين با جمل فرق داشتند؟
سوال دهم آنست كه چرا على (عليه السلام) اهل صفين را مىكشت چه آنان كه در حمله شركت داشتند، و چه آنان كه پشت برگردانده، و در حال فرار بودند و حتى مجروحين آنان را نيز