(مسأله 2414) مادر و خواهر و دختر پسرى كه لواط داده بنابر احتياط بر لواط كننده - در صورتى كه بالغ بوده - حرام است ولى اگر گمان كند كه دخول شده، يا شك كند كه دخول شده يا نه، بر او حرام نمىشوند.
(مسأله 2415) اگر با مادر يا خواهر يا دختر كسى ازدواج نمايد و بعد از ازدواج با آن كس لواط كند، آنها بر او حرام نمىشوند مگر اين كه آن ازدواج به طلاق يا مانند آن در زمان لواط به هم بخورد و لواط كننده بخواهد دوباره با آنها ازدواج كند و در اين صورت احتياط واجب آنست كه با آنها ازدواج ننمايد.
(مسأله 2416) اگر كسى در حال احرام كه يكى از كارهاى عمره يا حج است با زنى ازدواج نمايد عقد او باطل است و چنانچه مىدانسته كه زن گرفتن بر او حرام است، ديگر نمىتواند آن زن را عقد كند.
(مسأله 2417) اگر زنى كه در حال احرام است با مردى كه در حال احرام نيست ازدواج كند، عقد او باطل است و اگر زن مىدانسته كه ازدواج كردن در حال احرام حرام است واجب است كه بعدا با آن مرد ازدواج نكند.
(مسأله 2418) اگر مرد طواف نساء را كه يكى از كارهاى حج است بجا نياورد، زنش و زنان ديگر بر او حرام مىشوند ولى نكاح با زنش باطل نمىشود و نيز اگر زن طواف نساء نكند شوهرش و مردان ديگر بر او حرام مىشوند ولى اگر بعدا طواف نساء را انجام دهند حلال مىشوند.
(مسأله 2419) اگر كسى دختر نا بالغى را براى خود عقد كند و پيش از آن كه نه سال دختر تمام شود، با او نزديكى كند، اظهر آنست كه بعد از بلوغ دختر نزديكى با او حرام نيست ولى احوط (مستحب) آنست كه او را طلاق دهد.
(مسأله 2420) زنى را كه سه مرتبه طلاق دادهاند بر شوهرش حرام مىشود ولى اگر با شرائطى كه در احكام طلاق گفته مىشود با مرد ديگرى ازدواج كند، بعد از مرگ يا طلاق شوهر دوم و گذشتن مقدار عده او، شوهر اول مىتواند دوباره او را براى خود عقد نمايد.