ولى در ظرف مدت سه ماه روغن در آن تشكيل و جمع مىگردد و مىتوان پس از مدت مذكور گردو را مختصرى بوداده شكسته مقشرش را بدون حرارت تحت فشار قرار داده و پس از مرطوب كردن تفاله با آب گرم در حرارت تحت فشار قرار داده روغن اول را كه سفيد يا كمى مايل به زردى يا سبزى و مصرف خوراكى دارد بدست مىاورند و روغن بعدى استعمال صنعتى دارد.
قسمت اعظم روغن گردو از گليسريد اسيد لينولئيك و كمى گليسريدهاى اسيد اولئيك ولينولئيك وايزولينولئيك وگليسريدهاى اشباع شده (لورين، ميريستين و..) تشكيل شده كه به زودى در برابر هوا خشك مىشود. (1) گردو سرشار از ويتامين هاى A و B و مواد چربى و بياض البيضى و آهن و كلسيم و فسفر و مس و روى مىباشد و 50 درصد وزنش چربى بوده براى بيماران مسلول و مرض قندى مفيد است مخصوصا مبتلايان به خنازير و مرض قند مىتواند 25 گرم برگ خشك گردو را در يك ليتر آب دم كرده روزانه بجاى آب ميل نمايند.
50 گرم در يك ليتر باشد براى ورم و سرمازدگى و قرمزى پوست مفيد است و به شكل كمپرس براى معالجه ورم پلك، جوش و طاول و آبله استعمال دارد و به شكل محلول براى انواع زخمها و زخمهاى خنازيرى ولكوره (ترشح سفيد) زنان مؤثر است.
شستن موى سر با آب گردو سبب حفظ و نرمى و درخشندگى موها مىشود اگر بدن حيوانات خانه را با آب گردو بشوئيد حشرات و از جمله مگس به آنها نزديك نمىشود و شستشوى قفسشان با آب گردو