بر آنان مسلط نشده، بلكه آنان از سال 1936 ميلادى بدترين شكنجه ها را در فلسطين و ديگر مناطق به مسلمانان روا مىدارند اين قضيه را چگونه مىتوان تحليل نمود؟
پاسخ اين است كه: اين دوره از تاريخ زندگى يهوديان استثناست، زيرا اين همان دوره بازگشت قدرت آنهاست كه خداوند در سوره اسراء به آنان وعده فرموده است:
" سپس پيروزى شما را بر كسانى كه آنان را عليه شما برانگيختيم برگردانده و به شما اموال و فرزندانى عطا كرده، و شما را از يارانى بيش از تعداد آنان برخوردار سازيم تا با همكارى شما بر ضد آنها بستيزند " (1).
بنابراين، دوره مذكور خارج از وعده كلى تسلط بر آنهاست تا اينكه وقت كيفر و مجازات دوم بدست مسلمانان فرا رسد.
در اين زمينه رواياتى از ائمه (عليهم السلام) رسيده كه وعده سركوب مجدد يهود نيز بدست مسلمانان انجام مىپذيرد، صاحب مجمع البيان، در ارتباط با سركوب يهود در طغيان دوم آنان، اتفاق نظر مفسران را بيان كرده و مىگويد: مراد از آن نزد تمام مفسرين، امت پيامبر اسلام حضرت محمد (صلى الله عليه وآله) است، و همين معنى از امام باقر (عليه السلام) نقل شده، وعلى بن ابراهيم قمى، در تفسير خود آن را از ابى الجارود، از امام باقر (عليه السلام) بيان كرده است.
وعده خدا بر فرونشاندن آتش جنگ يهود خداى متعال در قرآن مجيد مىفرمايد:
" يهوديان گفتند دست خدا بسته است، دست هاى خودشان بسته باد. و به سزاى اين گفته از رحمت خدا دور باشند. بلكه دستهاى (قدرت) خدا گشوده است و هرگونه بخواهد انفاق مىكند. آنچه از ناحيه