آرى به زودى زندگى روى زمين در دوران حضرت مهدى (عليه السلام) وارد مرحله جديدى مىشود كه به كلى با گذشته ها متفاوت است. و در اينجا فرصت توضيح بيشتر پيرامون آن وجود ندارد.
راه يافتن به جهان آخرت و بهشت از عميقترين حركتهايى كه جهان ما در زمان، مكان و اشيائش با آن روبروست، حركت جهان ماده به سوى عالم غيب و يا بر عكس آن است كه قرآن و اسلام از آن پرده برمىدارد و بر اهميت و هماهنگى آن تأكيد مىورزد و اين حركت را بازگشت انسان به سوى خدا و روياروئى با قدرت او و يا رفتن به سوى ملأ اعلى و آخرت مىنامد و نسبت به ما، آن را فرا رسيدن قيامت و رستاخيز مىخواند زيرا با كشف عالم آخرت، بين جهان ما و جهان گسترده غيب كه از ديد ما پنهان است، وحدت و يكپارچگى بوجود مىآيد; و اين مجموعه براى ما تبديل به عالم واحد مىگردد.
نقطه اوج اين حركت نسبت به انسان، مرگ است. مرگ از ديدگاه اسلام ورود به زندگى گسترده تر است نه فنا و نيستى، آنچنانكه برخى تصور مىكنند. و اوج آن نسبت به جهان هستى، قيامت است و اتحاد دو جهان ماده و غيب.
در قرآن و سنت آمده است كه رستاخيز و قيامت داراى مقدمات و نشانههايى پى در پى است كه در زمين و آسمان و جامعه بشرى پديد مىآيد و حكومت مهدى (عليه السلام) آخرين و بزرگترين مرحله حركت جهان مادى قبل از برپائى رستاخيز الهى است. اكنون ببينيم رستاخيز چگونه آغاز مىگردد؟
به نظر مىرسد كه دستيابى به جهان بالايى كه روايات، از آن سخن مىگويند و در زمان حضرت مهدى (عليه السلام) عملى مىگردد، مقدمه اى بر راهيابى به سوى جهان آخرت و بهشت است. بنابراين رواياتى كه درباره رجعت و بازگشت عده اى از