داود (عليهما السلام) يعنى 1025 ق م تخمين مىزنند، ولى از سفر داوران در تورات مدت اين دوره بيش از اين مقدار فهميده مىشود.
دوره داوود و سليمان (عليهما السلام) دوران طالوت (شاول) را بخشى از دوران داود و سليمان (عليهما السلام) قرار داديم، زيرا او اگر چه پيامبر نبود اما فرمانروائى بود در خط انبياء. مورخين مدت فرمانروائى وى را پانزده سال از 1025 تا 1010 قبل از ميلاد ثبت كردهاند. پس از او داود و سليمان (عليهما السلام) از سال 1010 ق. م تا 931 ق. م يعنى سال وفات حضرت سليمان فرمانروائى كردند.
متأسفانه گردآورندگان تورات موجود، نسبت به حضرت موسى، داود و سليمان (عليهم السلام) ستم روا داشته و تهمتهاى بزرگ اخلاقى، سياسى و اعتقادى به آنان نسبت دادهاند و بسيارى از تاريخ نويسان غربى مسيحى نيز از آنان پيروى نموده و مطالبى را هم بر گفته هاى آنان افزودهاند. و متأسفانه مسلمانانى كه پيرو فرهنگ غرب بودند نيز از اين گروه تبعيت كردهاند. درود و سلام خدا بر تمام پيام آوران الهى. ما در پيشگاه خداوند از كسانى كه نسبت به آن بزرگواران بهتان روا داشتند بيزارى مىجوئيم.
حضرت داود (عليه السلام) بنى اسرائيل را از ورطه بتپرستى و سلطه بت پرستان نجات داد و نفوذ دولت الهى خود را به مناطق مجاور خويش كشيد. و با ملتهايى كه تحت فرمانروائى او درآمدند به شايستگى رفتار كرد، بگونهاى كه خداوند متعال اين ويژگى داوود را در كتاب خود و از زبان پيامبرش حضرت محمد (صلى الله عليه وآله) ستوده است.
حضرت داوود (عليه السلام) تصميم گرفت در محل عبادت جدش ابراهيم (عليه السلام) در قدس و بر بلنداى كوه " مريا " مسجدى بنا كند اما آنجا خرمنگاه يكى از ساكنان قدس از