مقام در كنار خانه خدا به شهادت مىرسد، فرستاده آن حضرت به سوى مردم مكه است.
در اين روايت چند نام و واژه وجود دارد كه مقصود از آنها مشخص نيست مانند اسبغ مظفر با بسيارى از انسانهاى شيطان صفت كه در بتخانه به قتل مىرسند و مانند پسران سعد سقا و فرمانده كاهن ساحر و ديگران كه شايد به اين روايت افزوده شده و يا نام اشخاص خاصى در آن دوره باشند.
برخى از روايات تصريح يا اشاره دارند كه حضرت مريم و عيسى (عليهما السلام) از عراق ديدن نموده و در قادسيه منزل نمودهاند و مدتى در محل مسجد براثا نزديك بغداد ماندهاند. والله العالم.
اما قبر هود (عليه السلام) در نخيله معروف بوده و در نزديكى نجف اشرف در وادى السلام است و اما درفشهاى مشرق زمين، همان درفشهاى خراسانى ها است كه زمينه ساز ظهوراند.
فاروق در روايت دوم بايد توضيح يكى از راويان باشد كه در متن روايت وارد شده و منظور از محل تجمع مردم، نيروهاى حضرت مهدى (عليه السلام) است كه در آن مكان گردهم مىآيند.
واضح است كه اين نمونه روايتها درباره نشانه هاى ظهور حضرت يا ساختگى و دروغ است و يا سخنان راويان حديث و كلمات علما است كه مطالب آن را با روايات مخلوط نموده و سپس به پيامبر و يا ائمه نسبت دادهاند!
سپاه سفيانى در راه حجاز (سپاهى كه در زمين فرو مىرود) به زودى درباره نهضت ظهور حضرت مهدى (عليه السلام) سخن خواهيم گفت و به بررسى كشمكش سياسى در حجاز خواهيم پرداخت كه طبق روايات، بدنبال كشته شدن