يعنى كسى كه ديوار مسجد را خراب كند يا كشته مىشود و يا قبل از نوسازى و مرمت، آنجا را ترك مىكند.
برخى روايات بيانگر هجوم سفيانى به عراق و مبارزه او با حكومتى مخالف اسلام و امام مهدى (عليه السلام) است همچنانكه در روايتى آمده است: " و فرمانرواى مردم در آن روز، مردى جبار و لجوج است كه كاهن و جادوگر ناميده مىشود. " (1) حسنى، شيصبانى و عوف سلمى در حوادث مربوط به ظهور حضرت، از قيام و خروج سه شخصيت مثبت و منفى نام برده شده است، اين سه نفر عبارتند از: حسنى، شيصبانى و عوف سلمى.
تعدادى از روايات سخن از شخصى به نام حسنى به ميان آوردهاند كه بيانگر ايجاد نهضتى توسط او و سپس كشته شدن نامبرده است. اما اين روايات تصريح نكردهاند كه او در كشور عراق ظهور خواهد كرد و از وى به شكلهاى مختلف ياد نمودهاند از جمله با نام حسنى مدينه، حسنى مكه، حسنى عراق يا حسينى خراسانى كه در منابع اهل سنت با نام " حسنى خراسانى " مطرح شده و او را بعنوان كسى كه در سال ظهور با سپاهانش وارد عراق مىگردد، معرفى نمودهاند. بنابراين احتمال دارد منظور روايات از جنبش حسنى در عراق همين حسنى باشد و احتمال دارد كه حسنى ديگرى قبل از او وجود داشته باشد.
اما درباره شيصبانى روايتى در كتاب غيبت نعمانى از جابر بن يزيد جعفى نقل شده كه گفت: از امام باقر (عليه السلام) در مورد سفيانى سؤال كردم حضرت فرمود: " سفيانى را نخواهيد ديد مگر آنكه شيصبانى در سرزمين كوفان (عراق) مانند آبى كه از زمين بجوشد ناگهان ظاهر شود،