فرمان و نوشته اى كه او به همراه دارد عهدنامهاى است به املاء جدش پيامبر (صلى الله عليه وآله) و به خط على (عليه السلام) كه در آن چنين آمده است: " آنان را به قتل برسان و باز هم به قتل برسان و طلب توبه از كسى مكن ".
از امام باقر (عليه السلام) منقول است كه فرمود: " قائم (عليه السلام) با فرمان جديد و قضاوت جديد قيام كند با عرب ها به شدت برخورد نمايد و روش او جز شمشير نباشد، او از احدى طلب توبه نكند و در راه خدا از سرزنش هيچ ملامتگرى نهراسد " (1) فرمان جديد كه در عبارت حديث آمده يعنى اسلام كه توسط ستمگران محو گرديده و مسلمانان از آن فاصله گرفتهاند، اسلام و قرآن بوسيله آن حضرت ديگر بار حيات خود را بازيابد و اين موضوع براى عربهائى كه از حاكمان سركش خود اطاعت و با آن حضرت به دشمنى و ستيز برخواسته اند، دشوار مىآيد.
از امام صادق (عليه السلام) نقل شده كه فرمود: " قائم (عليه السلام) در جريان نبرد خود با مسائلى روبرو شود كه رسول خدا (صلى الله عليه وآله) با آن مواجه نشده زيرا پيامبر خدا ظهور كرد در حالى كه آنان سنگ و چوب تراشيده ( بت) را مىپرستيدند اما در زمان قائم، مردم بر او مىشورند و كتاب خدا را براى آن حضرت تأويل و تفسير مىكنند و (به خيال خود) براى دفاع از قرآن با او مىجنگند. " (2) ما گاهى ديدهايم كه چگونه حاكمان و دانشمندان وابسته به آنان، آيات خدا را براى مبارزه با اسلام و علماى دين توجيه و تفسير مىكنند! به گفته برخى روايات غضب آن حضرت منافقينى كه خود را در پوشش اسلام مخفى مىسازند دربر مىگيرد. افرادى كه چه بسا خود را ميان اطرافيان حضرت پنهان مىكنند اما او با نور و حكمتى كه خداى سبحان در قلبش جاى داده آنان را شناسائى مىكند.