اگر نماز هم خوانده دوباره بخواند.
(مسأله 422) اگر در موقع غسل، خون قطع نشود، غسل صحيح است ولى اگر در بين غسل، يا بعد از آن استحاضه متوسطه كثيره شود، لازم است كه غسل را از سر بگيرد. و اگر در بين غسل استحاضه كثيره يا بعد از آن كثيره متوسطه شود لازم نيست غسل را اعاده كرده ولى وضوء بگيرد.
(مسأله 423) احتياط مستحب آنست كه زن مستحاضه در تمام روزى كه روزه است، به مقدارى كه مىتواند، از بيرون آمدن خون جلوگيرى كند.
(مسأله 424) بنابر احتياط واجب روزه زن مستحاضه كثيره، در صورتى صحيح است كه غسل نماز مغرب و عشاى شبى كه مىخواهد فرداى آن را روزه بگيرد بجا آورد، و نيز در روز غسلهائى را كه براى نمازهاى روز واجب است انجام دهد ولى اگر مستحاضه متوسط باشد، بعيد نيست كه در صحت روزهاش غسل شرط نباشد.
(مسأله 425) اگر بعد از نماز عصر، مستحاضه شود و تا غروب غسل نكند روزه او صحيح است.
(مسأله 426) اگر استحاضه قليله زن پيش از نماز، متوسطه يا كثيره شود بايد كارهاى متوسطه يا كثيره را كه گفته شد انجام دهد، و اگر استحاضه متوسطه كثيره شود بايد كارهاى استحاضه كثيره را انجام دهد، و چنانچه براى استحاضه متوسطه غسل كرده باشد فائده ندارد، و بايد دوباره براى كثيره غسل كند.
و در اين صورت قبل از غسل يا بعد از آن وضو نيز لازم نيست.
(مسأله 427) اگر در بين نماز، استحاضه متوسطه زن كثيره شود، بايد نماز را بشكند، و براى استحاضه كثيره غسل كند، و كارهاى ديگر آن را انجام دهد، و همان نماز را بخواند، و بنابر احتياط واجب قبل از غسل وضو بگيرد و اگر براى