ابن حماد حدود سى روايت را تحت عنوان " فرود عيسى بن مريم (عليه السلام) و روش او " و تحت عنوان " مدت حيات مسيح بعد از فرود " آورده است، از جمله روايتى كه از پيامبر (صلى الله عليه وآله) نقل شده است:
" سوگند به آنكه جانم بدست اوست به يقين عيسى بن مريم به عنوان داورى عادل و پيشوايى دادگر در ميان شما فرود آيد. او صليب را بشكند و خوك را بكشد و ماليات را بردارد و اموال مردم به قدرى زياد شود كه ديگر كسى مالى قبول نكند " (1) و در همين مأخذ آمده است:
" پيامبران به دلائلى با يكديگر برادرند. آئين شان يكى و مادرانشان مختلف است، نزديكترينشان به من عيسى بن مريم است، چرا كه بين من و او پيامبرى نيست، او در ميان شما فرود خواهد آمد پس او را بشناسيد، مردى چهار شانه و سرخ و سفيد گونه است، خوك را مىكشد و صليب را مىشكند، و ماليات را برمىدارد و بجز اسلام آئينى را قبول نمىكند. دعوت او فقط در راستاى پروردگار جهانيان است " در شمارى از روايت هاى ابن حماد به اماكن متعددى به عنوان محل فرود عيسى (عليه السلام) اشاره شده است، از جمله قدس شريف، پل سفيد بر دروازه دمشق، كنار منارهاى در محل دروازه شرقى دمشق و دروازه لد در فلسطين.
بر اساس روايات ابن حماد، مسيح پشت سر امام مهدى (عليه السلام) نماز مىگزارد و هر سال به حج خانه خدا مشرف مىشود. مسلمانان به همراه او به نبرد با يهود، روم و دجال مىپردازند. آن بزرگوار پس از چهل سال زندگى به ديار باقى مىشتابد و مسلمانان پيكر او را به خاك مىسپارند.
در روايتى از اهل بيت (عليهم السلام) آمده است كه امام زمان (عليه السلام) مراسم دفن او را بطور آشكار و در برابر ديدگان مردم برگزار مىكند تا ديگر مسيحيان حرفهاى گذشته را