گردد (1). " ترك در احاديث ما به تمام ساكنان مشرق زمين گفته شده است، از اين رو ممكن است منظور از اين گروه تركهاى عثمانى يا حتى روسها باشند.
سپس، حضرت سپاه بزرگ و مجهز خود را آماده كرده و به سوى قدس شريف حركت مىكند. سفيانى كه هنوز در دمشق مستقر است، در برابر حضرت موضع مىگيرد. سپاه امام در نزديك دمشق در منطقه اى به نام " مرج عذراء " فرود مىآيد.
سرانجام حضرت و سفيانى وارد گفتگو مىشوند. اما با توجه به حمايتهاى گسترده مردم شام از حضرت، سفيانى از موقعيت ضعيفى برخوردار است به طورى كه سفيانى بر اساس بعضى روايتها آماده واگذارى قدرت به حضرت مىگردد، ولى گروهى از يهوديان و روميان كه از حاميان پشت پرده سفيانىاند به همراه معاونانش وى را سرزنش كرده و از اين تصميم برحذر مىدارند. سرانجام سفيانى با بسيج تمام نيروهاى خود و حاميانش وارد نبردى سنگين و بزرگ با حضرت مىگردند. نبردى كه جبهه ساحلى آن از عكا در فلسطين تا انطاكيه در تركيه و جبهه داخلى آن از طبريه تا دمشق و قدس امتداد مىيابد.
اما در اين نبرد، خداوند، دشمنان حضرت را به خشم و غضب خود گرفتار و آن سپاه بزرگ و مجهز را به دست تواناى ياران مهدى موعود، تار و مار مىكند، به گونه اى كه اگر يكى از افراد دشمن، پشت سنگى مخفى گردد، سنگ به سخن مىآيد و مىگويد: اى مسلمان! اين يهودى پشت من پنهان شده، او را بكش!
با اين نصرت و يارى آشكار الهى، امام مهدى موعود (عج) پيروزمندانه بر قدس شريف وارد مىشود.