عصر ظهور (فارسي) - الشيخ علي الكوراني العاملي - الصفحة ١٦١
روايت ديگرى، زمان ورود غربيها به مصر را اندكى قبل از خروج سفيانى در دمشق مىداند. اين نكته، در قسمتى از روايت طولانى عمار ياسر (رحمه الله) بيان شده است:
" دولت اهل بيت پيامبرتان در آخر الزمان برقرار شود و داراى نشانه‌هايى است... اهل غرب به سوى مصر حركت كنند. ورود آنها به مصر علامت سفيانى است. " با توجه به اينكه سفيانى چند ماه قبل از ظهور خروج مىكند، بنابراين، ورود نيروهاى غرب به مصر يا در سال ظهور و يا نزديك به آن اتفاق مىافتد.
اكنون مناسب است به روايتى اشاره كنيم كه بيانگر درگيرى سفيانى با اهل مصر است. بر اساس اين روايت سفيانى وارد مصر شده و به مدت چهار ماه دست به جنايت مىزند، به احتمال قوى اين روايت از احاديث غير واقعى و مبالغه آميز در مورد سفيانى است. زيرا در منابع معتبر اشاره اى به آن نشده اما طبق بعضى روايات، سفيانى در دمشق، " ابقع " را به قتل مىرساند. او، يا اهل مصر است و يا با مصر ارتباطى دارد. والله العالم.
روايت ديگرى مىگويد مهدى (عليه السلام) مصر را منبر (پايگاه تبليغاتى) خود قرار مىدهد و اين مطلب در روايت عبايه اسدى از على (عليه السلام) چنين وارد شده است:
" شنيدم امير مؤمنان (عليه السلام) فرمود: در مصر منبرى بنا كنم و دمشق را ويران سازم و يهود و نصارى را از تمام شهرهاى عربى اخراج و با اين چوب عرب ها را برانم. راوى گويد: گفتم: بگونه‌اى خبر مىدهيد كه گويا پس از مرگ زنده مىشويد؟ فرمود: هيهات! اى عبايه، واقعا به خطا رفتى! مردى از تبار من چنين خواهد كرد. " (1) و نيز از على (عليه السلام) در مورد حضرت مهدى (عليه السلام) و يارانش چنين وارد شده است:

(1) بحار: 53 / 60.
(١٦١)
الذهاب إلى صفحة: «« « ... 155 157 158 159 160 161 162 163 165 166 167 ... » »»
الفهرست