1. ابو عبد الله گنجى شافعى (م 658 ه) در البيان في اخبار صاحب الزمان گويد:
" اخبار رسيده از مصطفى (صلى الله عليه وآله) دربارهء امر مهدى با كثرت راويانش، متواتر و مستفيض گشته است ".
2. حافظ ابن حجر عسقلانى (م 852 ه) در فتح البارى گويد: " اخبار متواترى است كه مهدى از اين امت بوده و عيسى (عليه السلام) فرود آمده و پشت سر او نماز مى خواند ".
3. شوكانى قاضى محمد بن على رساله خود را در اين موضوع " التوضيح في تواتر ماجاء في المنتظر والدجال والمسيح " ناميده است و در آنجا پنجاه حديث در موضوع مهدويت ذكر نموده و چنين اظهار نظر مى كند: " بر هيچ فرد مطلع و آگاهى پنهان نيست كه مجموع احاديثى كه را كه ذكر نموديم به حد تواتر مى رسد و ثابت مى شود كه احاديث وارده دربارهء مهدى منتظر، متواتر مى باشد ".
4. ابن حجر هيثمى شافعى نيز معتقد است: "... اخبار متواترى رسيده است كه مهدى از اين امت بوده و عيسى از آسمان فرود آمده و پشت سر او نماز خواهد خواند ". (1) 5. شيخ عبد الله بن باز مفتى وهابى معاصر نيز معتقد است: " امر مهدى معلوم و احاديث در آن باره مستفيض، بلكه متواتر است و برخى از اهل علم، تواتر آن را نقل كرده اند.
... اين احاديث، متواتر معنوى است به دليل فراوانى طرق و گوناگونى راويان و الفاظ آن و اين احاديث به حق دلالت مى كنند كه امر اين شخص موعود ثابت و خروج او درست است... اين پيشوا رحمتى از پروردگار عزوجل به اين امت در آخر الزمان مى باشد كه با خروج خود عدل را برپا نموده و ظلم و جور را دفع مى كند و خداوند به وسيلهء او، پرچم خير را در اين امت نشر مى دهد... ". (2) برخى ديگر از علماى اهل سنت كه در كتب خود از تواتر احاديث مهدى سخن گفته اند عبارتند: از شيخ محمد سفارينى، در لوامع الأنوار البهيه، وشيخ صديق حسن