تغيير دهد، مثل آنكه قيمى براى بچه هاى خود معين كند، بعد ديگرى را بجاى او قيم نمايد، وصيت اولش باطل مى شود بايد به وصيت دوم او عمل نمايند.
مسأله 2700 - اگر كارى كند كه معلوم شود از وصيت خود بر گشته مثلا خانه اى را كه وصيت كرده به كسى بدهند بفروشد، يا ديگرى را براى فروش آن وكيل نمايد، وصيت باطل مى شود.
مسأله 2701 - اگر وصيت كند چيزى معينى را به كسى بدهند، بعد وصيت كند كه نصف همان را به ديگرى بدهند بايد آن چيز را دو قسمت كنند و به هر كدام از آن دو نفر يك قسمت آن را بدهند.
مسأله 2702 - اگر كسى در مرض كه به آن مرضى مىميرد، مقدارى از مالش را به كسى ببخشد و وصيت كند كه بعد از مردن او هم مقدارى به كس ديگر بدهند، بايد مالى را بخشيده از اصل تركه خارج كنند، چنانچه مالى كه وصيت كرده بيشتر از ثلث باقيمانده نباشد، يا اگر بيشتر است ورثه اجازه بدهند كه گفته او عملى شود، بايد به آنچه گفته عمل كنند، و اگر بيشتر از ثلث باشد، ورثه هم اجازه ندهند، بايد مالى را كه پيش از مرگ بخشيده بدهند و ثلث باقيمانده مال دومى است.
مسأله 2703 - اگر وصيت كند كه ثلث مال او را نفروشند و عايدى آن را به مصرفى برسانند، بايد مطابق گفته او عمل نمايند.
مسأله 2704 - اگر در مرضى كه به آن مرض مىميرد، بگويد مقدارى به كسى بدهكار است، چنانچه متهم باشد كه براى ضرر زدن به ورثه گفته است، بايد مقدارى را كه معين كرده از ثلث او بدهند و اگر متهم نباشد و كسى هم منكر گفته او نشود، بايد از اصل مالش بدهند.
مسأله 2705 - اگر وصيت كند به بچهاى كه ممكن است فلان زن حامله شود چيزى بدهند به نحو وصيت به فعل، چنانچه آن بچه بعد از مرگ موصى به دنيا آمد آن چيز را به او مى دهند، و الا در خيرات مصرف مى شود، و اگر وصيت كند كه