مسأله 801 - اگر چيزى ندارد كه در نماز خود را با آن بپوشاند، چنانچه يقين كند كه پيدا مى كند، بايد نماز را به تأخير بيندازد و اگر چيزى پيدا نكرد، در آخر وقت مطابق وظيفهاش نماز بخواند.
مسأله 802 - كسى كه مى خواهد نماز بخواند، اگر براى پوشاندن خود حتى برگ درخت و علف و گل و لجن نداشته باشد و احتمال ندهد، كه تا آخر وقت چيزى پيدا كند كه خود را با آن بپوشاند، در صورتى كه احتمال بدهد كه نامحرم او را مى بيند بايد نشسته نماز بخواند و براى ركوع و سجود با سر اشاره نمايد.
و اگر اطمينان دارد كه نامحرم او را نمى بيند بايد ايستاده نماز بخواند، و براى ركوع و سجود بنا بر احتياط واجب دو نماز بخواند، يكى با ركوع و سجود، ديگرى بجاى ركوع و سجود با سر اشاره نمايد.
لباس نمازگزار مسأله 803 - لباس نمازگزار شش شرط دارد: اول آنكه پاك باشد. دوم آنكه مباح باشد. سوم آنكه از اجزاء مرده نباشد. چهارم آنكه از حيوان حرام گوشت نباشد. پنجم و ششم آنكه اگر نمازگزار مرد است، لباس او ابريشم خالص و طلا باف نباشد. و تفصيل اينها در مسائل آينده گفته مى شود.
مسأله 804 - لباس نمازگزار بايد پاك باشد، و اگر كسى عمدا با بدن يا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل است.
مسأله 805 - كسى كه نمى داند با بدن و لباس نجس نماز باطل است، اگر با بدن يا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل است در صورتى كه معذور در ندانستن نباشد.
مسأله 806 - اگر به واسطه ندانستن مسأله، چيز نجسى را نداند نجس است، مثلا نداند عرق شتر نجاستخوار نجس است و با آن نماز بخواند نمازش باطل