مسأله 239 - استعمال ظرفى كه روى آن را آب طلا يا آب نقره داده اند اشكال ندارد.
مسأله 240 - اگر فلزى را با طلا يا نقره مخلوط كنند و ظرف بسازند، چنانچه مقدار آن فلز به قدرى زياد باشد كه ظرف طلا يا نقره به آن ظرف نگويند استعمال آن مانعى ندارد.
مسأله 241 - اگر انسان غذايى را كه در ظرف طلا يا نقره است به قصد اينكه چون غذا خوردن در ظرف طلا و نقره حرام مى باشد، در ظرف ديگر بريزد اشكال ندارد. و اگر به اين قصد نباشد، ريختن غذا از ظرف طلا يا نقره در ظرف ديگر حرام است. ولى در هر دو صورت خوردن غذا از ظرف دوم مانعى ندارد.
مسأله 242 - استعمال بادگير قليان، و غلاف شمشير، و كارد، و قاب قرآن، و عطردان، و سرمهدان، و ترياكدان اگر از طلا يا نقره باشند، اشكال ندارد.
مسأله 243 - استعمال ظرف طلا يا نقره در حال ناچارى اشكال ندارد ولى براى وضوء و غسل، در حال ناچارى هم نمى شود ظرف طلا و نقره را استعمال كرد. بلكه بايد تيمم نمود.
مسأله 244 - استعمال ظرفى كه معلوم نيست از طلا يا نقره است يا از چيز ديگر اشكال ندارد. " وضوء " مسأله 245 - در وضوء واجب است صورت و دستها را بشويند و جلوى سر و روى پاها را مسح كنند.
مسأله 246 - درازى صورت را بايد از بالاى پيشانى جايى كه موى سر بيرون مى آيد تا آخر چانه شست، و پهناى آن به مقدارى كه بين انگشت وسط و شست قرار مى گيرد بايد شسته شود، و اگر مختصرى از اين مقدار را نشويد