اين صيغه نمايد با صيغه " السلام علينا وعلى عباد الله الصالحين " به ترتيب مذكور در نماز يا به عكس آن.
(مسأله 954): احوط آن است كه آنچه را كه در سجده نماز بجا مى آورد در اينجا نيز بجا آورد و آنچه را كه در آنجا ترك مى كرد در اينجا نيز ترك نمايد و تفاوتى بين سجده نماز و سجده سهو نگذارد مگر در ذكر سجود پس در اينجا بگويد: " بسم الله و بالله و صلى الله على محمد وآل محمد "، يا بگويد: " بسم الله و بالله السلام عليك أيها النبى ورحمة الله و بركاته "، يا بگويد: " بسم الله و بالله اللهم صل على محمد وآل محمد ".
(مسأله 955): واجب است كه سجده سهو را فورا بجا آورد ولى اگر تأخير كند يا آن را ترك كند نمازش باطل نمى شود، و بر فرض به تأخير انداختن آن، احوط ترك نكردن آن است هر چند فاصله ميان سلام نماز و سجده، بسيار باشد، و اگر آن را فراموش نمايد بايد هر وقت كه بخاطرش آمد آن را بجا آورد.
(مسأله 956): اگر چند سبب براى سجده سهو حاصل شود واجب است كه براى هر سببى دو سجده كند و اولى ترتيب در آنها به ملاحظه ترتيب در اسباب سجده است.
(مسأله 957): در سجده سهو اگر شخص ذكر سجده نماز را سهوا بگويد و بعد متذكر شود و ذكر سجده سهو را بگويد اشكالى ندارد و اگر زمانى كه سر از سجده بر مى دارد متذكر شود بايد نماز را تمام كند و احتياطا (1) سجده سهو را اعاده كند.