5 - آنچه رسيدن بول اسب و ماديان و قاطر و الاغ بر آن مشكوك باشد (اما در صورت معلوم بودن، شستن آن مستحب است) 6 - آنچه رسيدن بول يا خون يا منى به آن مشكوك باشد 7 - بيع كه معبد يهود است و كنايس كه معبد نصارى و مسكن مجوس است 9 - موش زنده كه با رطوبت چيزى را ملاقات كند و اثر آن ظاهر نباشد (و اگر اثر رطوبت ظاهر باشد شستن آن مستحب است)، برسد بر آن آب بپاشند و صبر كنند تا خشك شود البته هرگاه نجاست آنها معلوم باشد.
(مسأله 222): هرگاه دست انسان به سگ يا خوك بدون داشتن رطوبت برسد يا با اهل كتاب مصافحه كند مستحب است كه دست را به خاك يا ديوار بمالد.
سؤالاتى پيرامون احكام نجاسات 1 - بخار غليظى كه از نجاست يا متنجس به بدن يا لباس انسان مىرسد آيا نجس مىشود يا خير؟
ج - نجس نمى شود (1).
2 - ديگ شيره بعد از خالى شدن آيا براى استفاده مجدد براى آب انگور نيازى به شستن دارد يا خير؟ (يعنى باقى بودن مقدارى از آن اشكالى دارد يا خير؟) ج: اشكالى ندارد.
3 - در استنجاء به سنگ، اگر سنگ استنجاء صاف نباشد و يقين به بر طرف