مساجد، و در خبر است كه نماز در نزد قبر امير المؤمنين (ع) معادل دويست هزار ركعت نماز است و از روايت افتخار كعبه استفاده مىشود كه نماز در كربلا (1) افضل است از نماز در مسجد الحرام، والله العالم.
(مسأله 639): ملكى كه در تصرف شخصى است اگر كسى خبر به غصبى بودن آن بدهد خبر او اعتبارى ندارد و تجسس هم در اين صورت لازم نيست و نماز خواندن در آن صحيح است.
(مسأله 640): اگر زن در نماز محاذى يا جلوتر از مرد باشد و نمازشان مقارن با يكديگر بسته شود، اگر چه محرم هم باشند، در اين صورت احوط ترك اين عمل است و هر گاه حاجبى ميان آنها باشد كه در هيچ حالت يكديگر را نبينند يا به فاصله ده ذراع از يكديگر دور شوند (2) نماز خواندن آنها اشكالى ندارد، ولى اگر مرد بعد از نماز فهميد كه موازى زن ايستاده بوده است اشكالى ندارد ولى اگر در بين نماز بفهمد، بايد احتياطا به مقدارى جلو برود كه سجده گاه زن پشت سر او واقع گردد، و اگر نتواند بايد نماز را تمام كند و احتياطا (3) آن را اعاده كند و حكم نماز مستحبى نيز چنين است.
(مسأله 641): در مسجد اگر كسى توسط مهر و يا چيز ديگرى محلى را براى خود انتخاب كرد گرفتن اين مكان بر شخص ديگر احتياط دارد.