مزبور كه در وقف نامه آمده و هم چنين ساير متوليانى كه حاضر به رعايت وقف نيستند بفرمائيد.
ج - در صورتى كه از طرف موقوف عليهم نزد حاكم شرع شكايتى بشود و مدعى خيانت متولى باشند رسيدگى به دعوا، مزاحمت متولى نيست بلى بعد از رسيدگى با فرض عدم ثبوت خيانت كسى حق ممانعت از تصدى او و دخالت در كار او ندارد.
س 1120 - شخصى وقف نامهاى از او باقيمانده و عين عبارت وقف نامه چنين است كه توليت با ولد صلبى خود (فلان) باشد و بعد از وفات آن مفوض داشت توليت آن را به اعلم و اعدل اولاد ذكور متولى كه بطن اعلاى آن مقدم بر بطن اسفل باشد و چنانچه اولاد ذكور منقرص شود توليت را به اعلم و اعدل اولاد اناث متولى كه بطن اعلى مقدم بر بطن اسفل و چنانچه همه منقرض شود به عدول مؤمنين مستدعى است كه بطن اعلا مقدم بر بطن اسفل را كاملا روشن فرمائيد.
ج - اولاد بلا واسطه نسبت به اولاد خودشان بطن اعلى و اول و اولاد اولاد نسبت به اولاد خودشان و هر طبقه نسبت بما بعد خود بطن اعلى و طبقه بعدى اسفل محسوب مىشود و چنانچه يك نفر از اولاد ذكور از بطن اول موجود باشد نوبت به بطن بعدى نمىرسد س 1121 - در صورتى كه بطن اعلى شرائط اعدل و اعلم در او نباشد آيا بطن اسفل مىتواند توليت آن را داشته باشد يا نه.
ج - اگر يك نفر از اولاد ذكور بطن اول موجود باشد توليت به او مىرسد مگر اين كه مجنون و مانند آن باشد كه در اين صورت توليت منتقل به بطن بعدى مىشود.
س 1122 - يك قطعه زمين را جهت سكونت طلاب علوى دينى از املاك شخصى خود وقف نموده و در وقف نامه شخصى را بعد از فوت خودم بعنوان متولى تعيين نمودم و ساختمان اين زمين هنوز به اتمام نرسيده و محل به تصرف طلاب در نيامده بعللى