همان نحو كه نذر كرده معمول دارد.
س 911 - شخصى نذر نموده يك قطعه زيلو براى فلان مسجد بدهد اگر بجاى زيلو يك قالى بدهد به نذر خود وفا نموده يا نه و نيز اگر كسى بزغاله نذر كند و بجاى آن بره بكشد وفاء به نذر نموده يا نه.
ج - اگر نذر صحيح شرعى باشد بايد آن را كه نذر كرده بدهد و همان را كه نذر كرده بكشد.
(تغيير مصرف در نذر) س 912 - مبلغى پول نذر امام زادهاى شده ولى هر چه گرفته شود براى آن امام زاده فائده ندارد چون درب آن هميشه بسته است آيا اجازه مىفرمائيد اين پول را چيزى براى هيئت بخريم يا نه.
ج - با فرض اين كه بنحو صحيح نذر كرده براى امام زاده، بايد به مصرف آن برسانند و از جمله مصارف اجرت خادم است كه در را باز كند و امام زاده را معمور نگاه دارد.
س 913 - كسى كه چندين سال است نذرى نموده آيا حق دارد آن نذر را تغيير دهد يا نه مثلا در رفسنجان رسم است هر سال يك مقدار گندم با يك گوسفند بعضى افراد نذر مىنمايند كه گندم و گوسفند راحليم كنند و به مردم بدهند و مى گويند حليم را نذر حضرت ابى الفضل العباس عليه السلام نموده ايم آيا حق دارند با پول اين گندم و گوسفند هر ساله مجلس روضه خوانى به پا نمايند يا نه.
ج - در صورتى كه صيغه نذر بنحو شرعى خوانده باشد تغيير جايز نيست و لكن غالب مردم صيغه شرعى نمىخوانند و لذا نذر منعقد نمىشود بنابر اين مختار است در تغيير يا ترك عمل به آن.
س 914 - شخصى فرش يا چيز ديگرى را براى مسجد نذر مىكند سپس آن چيز را به مسجد مىبرد و مورد استفاده قرار مىگيرد و كسى را هم متولى قرار نداده