(مسأله 1296) وقت خواندن نماز عيدين ما بين طلوع آفتاب تا زوال آن است، ليكن به تأخير انداختن آن تا زمان بلند شدن آفتاب مستحب است همچنين به تأخير انداختن آن به مقدار افطار كردن و بيرون كردن زكات فطره در نماز عيد فطر نيز مستحب است.
(مسأله 1297): كيفيت خواندن دو خطبه در نماز عيدين همانند نماز جمعه است مگر آنكه سزاوار است امام در خطبه نماز عيد فطر آنچه كه متعلق به زكات فطره است مانند شرايط و مقدار آن و وقت بيرون كردن آن و در نماز عيد قربان آنچه كه متعلق به قربانى است (علاوه بر ساير امور مهم دينى) بيان كند.
(مسأله 1298): زمان خواندن دو خطبه در نماز عيدين به خلاف نماز جمعه بعد از نماز ست و نيز حاضر شدن در حال خطبه و گوش دادن به آن در اينجا واجب نيست.
(مسأله 1299): با اختلال شرايط مذكور مانند زمان غيبت امام معصوم (ع)، خواندن نماز عيدين واجب نيست و بلكه مستحب است (1) چه به جماعت خوانده شود و چه به صورت فرادى.
(مسأله 1300): در صورت استحباب نماز عيدين، فاصله بين دو مكان برگزارى نماز عيد به مقدار يك فرسخ معتبر نيست هر چند احوط اعتبار داشتن آن است.
(مسأله 1301): خواندن نماز عيدين بر كسى كه خواندن نماز جمعه بر او واجب نيست، واجب نمى باشد و ليكن خواندن آن براى افرادى مانند مسافر