دوم مصرف ثلث را بكتب علميه از مقدمات تا فقه واصول اعتبار دارد يا نه و در صورتى كه وظيفه اين باشد كه اقرب به مقصود موصى اخذ شود آيا فقط كتابهائى كه در زمينه همان چيزهائى است كه از بعض دفاتر استفاده مىشود بايد خريد و وقف كرد يا غير آن كتابها هم جايز است.
ج - ظاهر اين است كه بايد به همان نحوى كه موصى دوم تعيين كرده عمل شود.
س 851 - اين حقير عموئى داشتم كه مدتها است فوت نموده و اولاد نداشته فقط سه خواهر و يك برادر داشته كه پدرم باشد و اموال او تقسيم و مقدار جزئى سهميه پدرم شده و او هم تا حيات داشته عوائد اين ملك را به مصرف روضه خوانى مىرسانده و پدرم مدركى به من داده كه به پيوست اين نامه تقديم شده و هم چنين زبانى هم موقع فوت وصيت كرده كه هر چه عائد آن ملك است كما فى السابق رفتار نمايم وملك مزبور هم بدست يك نفر رعيت زراعت مىشود فعلا اين زارع به واسطه پيرى عهده دار زراعت كردن نيست وبمن اطلاع داده كه ملك را به كسى ديگر واگذار كنم ولى خود بنده هم پير شدهام و بچه هايم هم به سراغ ملك مزبور نمىروند چون چند فرسخى ده قرار گرفته و در اين قريه مشغول ساختن مسجدى هستند اجازه مىفرمائيد اين ملك را بفروشم و به مصرف مسجد برسانم يا نه.
ج - اگر پدرتان در حضور شما وصيت كرده عايدى ملك را صرف روضه خوانى بنمائيد و عمل نمودهايد نمىتوانيد ملك را بفروشيد و به مصرف مسجد برسانيد.
س 852 - شخصى وصيت مىكند كه در ماه جمادى الاولى و يا جمادى الثانيه يك شب شام به فقرا بدهند و روضه حضرت خديجه عليها السلام بخوانند ولى دو سال است بعلتى موفق به خواندن روضه نشدهاند فعلا مىتوانند غير از ماههاى فوق اين روضه را منعقد كنند يا نه.
ج - نسبت به دو سال گذشته احتياط اينها است در همان ماهى كه موصى معين كرده فعلا به وصيت عمل نمايند و نسبت به حال نيز در همان زمانيكه معين كرده