غسل ميتى كه معلوم نباشد مرد است يا زن س 24 - دو نفر طعمه حريق شده و تشخيص داده نمىشود كه هر دو مرد بودهاند يا هر دو زن يا يكى مرد و ديگرى زن، تكليف غسل يا تيمم و كفن و دفن آنها چيست؟.
ج - احتياطا - اگر غسل آنها ممكن است - آنها را از وراء ثياب غسل دهند هر يك را دو مرتبه يك مرتبه مرد، غسل دهد يك مرتبه زن، و اگر غسل ممكن نيست و مواضع تيمم آنها باقى است با دستكش، هر يك را دو مرتبه تيمم دهند، يك مرتبه مرد تيمم دهد و يك مرتبه زن، و كفن و دفن آنها على السواء است.
س 25 - استخوانى از انسان در بيابانى پيدا شده معلوم نيست از مسلمان است يا كافر از زن است يا مرد حكم آن را بيان فرمائيد.
ج - اگر در بلاد اسلام است محكوم به اسلام مىباشد و بايد دفن نمود و اگر زن و مرد بودن آن معلوم نيست در غسل و تجهيزات آن، مراعات احتياط نمايند يعنى هم مرد او را غسل بدهد و هم زن.
غسل ميتى كه از بدن او خون جارى است يا بعض اعضايش از بين رفته س 26 - ميتى كه در تصادف، سر و صورت او شكسته شده و خون مىآيد چگونه بايد او را غسل و يا تيمم داد؟.
ج - اگر محتمل است با تأخير غسل، خون قطع شود بايد صبر كنند تا خون قطع شود و بعد غسل دهند در صورتى كه موجب تعفن و هتك ميت نشود و اگر اين طريق، ممكن نيست لكن ممكن است براى يك لحظه، خون را پاك و تطهير كرد پاك و تطهير كنند و تيمم دهند.
س 27 - شخصى تصادف با ماشين نموده و فوت كرده در حين غسل، به هيچ وجه خون از او قطع نمى شود تكليف چيست؟.
ج - اگر ممكن است صبر كنند تا خون قطع شود و الا مواضعى را كه خون مىآيد به نحوى - ولو به اين كه چيزى روى آن بريزند - مسدود كنند و اگر اين هم