عزائم هم با اين تيمم رفع كراهت نمىشود.
س 94 - زنى كه در عادت زنانه است مىتواند با تيمم بدل از غسل براى استفاده از مواعظ و نصائح گويندگان وارد مساجد شود يا نه؟.
ج - نمىتواند، مگر آن كه اماكنى باشد جزء مرافق مسجد مانند صحن و غيره كه معبد نباشد و مسجد بودن آنجا مشكوك باشد در اين صورت مانعى ندارد.
س 95 - شخص جنب كه وقت براى غسل يا پول براى حمامى نداشته باشد و خجالت مىكشد به حمامى اظهار نسيه نمايد آيا مىتواند بيرون از مسجد تيمم كند و براى نماز جماعت به مسجد برود چه در حال اختيار، و چه در حال اضطرار يا نه؟.
ج - اگر بواسطه عذر شرعى مثل مرض، تكليفش تيمم باشد مىتواند حتى در حال اختيار با تيمم براى نماز جماعت يا فرادى داخل مسجد بشود ولى اگر عذرش ضيق وقت بوده بايد فورا پس از نماز از مسجد خارج شود و اگر پول ندارد به حمامى بدهد و نسيه قبول مىكند يا قرض ممكن است بايد نسيه كند و يا قرض نمايد و خجالت در اينجا بى مورد است و عذر شرعى نمىشود.
ورود غير مسلمان به مسجد جائز نيست.
س 96 - شهرستان... فاقد محل مخصوص مجلس ترحيم است. در ايام فواتح، يهودىهاى ساكن اين شهرستان جهت عرض تسليت و اظهار همدردى با صاحبان ميت، داخل شبستان مسجد مسلمين مىشوند آيا اين مطلب جائز است؟.
ج - ورود غير مسلمان، در مسجد، جائز نيست و اين گونه مجالس فاتحه را كه در معرض شركت غير مسلمان مىباشد در غير مسجد، منعقد نمايند.
س 97 - ورود اهل كتاب به مساجد مسلمين به منظور شركت در جلسات دينى - وعظ و خطابه - جائز است يا نه و بايد از آنها جلوگيرى به عمل آورد در صورتى كه اميد آن مىرود كه از اين معاشرت، به دين اسلام هدايت شوند و در صورت جواز، حكم غير اهل كتاب از فرق كفار از قبيل بهائىها را نيز بيان فرمائيد.
ج - ورود مطلق كفار حتى اهل ذمه به مساجد مسلمين، جائز نيست.