مسائل وقف س 64 - در مورد متولى كه توليت دو موقوفه يا بيشتر را عهده دار است آيا مىتواند: 1 - از مازاد در آمد يك موقوفه (با فرض اين كه نيت واقف را برابر جعل وى انجام داده) براى عمران موقوفه ديگر كه تحت توليت خود او است و رو به خرابى است يا نياز به تعمير دارد بعنوان وام مصرف نموده و بعدا از محل در آمد موقوفه بازسازى شده وام را تأديه نمايد؟ 2 - به فرض صحت اين كار آيا مىتواند علاوه بر اصل اين وام، تحت عنوان استحباب كه در اداء قرض الحسنه منظور شده رقمى هم افزون بر آن از محل در آمد موقوفه دوم به موقوفه اول باز پس دهد؟.
ج - قرض دادن در آمد موقوفه جائز نيست و در آمد هر موقوفه بايد به مصرف معين از طرف واقف برسد و جواب سؤال دوم از اين جواب معلوم مىشود.
س 65 - دو نفر از مستأجرين موقوفات آستانه مقدسه با تنظيم سند رسمى شماره.. دفتر... قم متعهد شدهاند كه هر مقدار اعيانى، در مورد اجاره خود احداث كرده يا بنمايند، متعلق به موقوفه بوده و به اعيانىهاى احداثى حقى و ادعائى نداشته و نداريم و ضمن عقد خارج لازمى نيز وكالت بلا عزل دادهاند كه صيغه وقف آن را اجراء و قبض و اقباض شود اينك، محل، به هزينه مستأجران تجديد ساختمان شده آيا موقوفه مىتواند اجاره محل را اعم از عرصه و اعيان از مستأجران دريافت نمايد يا خير؟.
ج - صحت اين نحو وكالت مورد اشكال است، در فرض سؤال چنانچه متولى بعد از انجام ساختمان جديد از آنها وكالت بگيرد و ساختمان را وقف نمايد و قبض و اقباض انجام شود وقف تمام و متولى حق دارد اجاره عرصه و اعيان را از مستأجر بگيرد.
س 66 - اشجار موقوفهاى است كه بايد شبهاى جمعه يا غير آن مثلا، عوائد آن صرف اطعام مؤمنين شود لكن بواسطه خشكسالى و نبود آب قطع شده بفرمائيد اگر در جاى آن اشجار، اشجار ديگرى غرس شود حكم وقف را دارد يا خير؟ و اگر از جاى آنها درخت روئيد چطور؟.